Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Třepání hlavou
Autor Zpráva
janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 17:39
- Nahlásit

Prosím o radu. Dneska mi začal můj roční berňáček pořád třepat hlavou. Tohle mi dělala starší fenka, když měla zánět v uších, ale berňák má uši naprosto čisté, nejsou vůbec červené, nesmrdí, nic co by vypadalo jako zánět. Mohli byste mi poradit, čím by to ještě mohlo být? Veterinář bude až zítra odpoledne, tak zjišťuju, jestli mu nemůžu nějak pomoct hned. Díky moc!

haha
# Zasláno: 3 Pro 2005 17:43
- Nahlásit

no může ho bolet v hloubce tam kde nevidíš ,a nebo by v tom uchu mohl mít třeba nějakej předmět ,osinku z trávy nebo tak něco.

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 17:51
- Nahlásit

haha

Aha .... no tak to asi nevyřeším bez veta. Doufám, že ho to do zítra nebude moc zlobit

haha
# Zasláno: 3 Pro 2005 17:55
- Nahlásit

janina
zkus mu tam kápnout trošku oleje ,třeba to přejde

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:00
- Nahlásit

haha

Oleje?? a nemůže mu to nějak ublížit, že ne?

RoSa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:09
- Nahlásit

Nemáš doma třeba roztok OtiFree? Olej bych já osobně psovi do ucha nelila, bála bych se, že to udělá ještě větší paseku.

haha
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:11
- Nahlásit

janina
ne , nic mu to neudělá ,pár kapek vlažnýho stolního oleje ,normálně to psům dávám vždyt se to může dát i lidem.

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:11
- Nahlásit

RoSa

Otifree jsem ještě trošku měla, tak jsem mu tam nakapala, ale zatím třepe pořád....

RoSa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:20
- Nahlásit

haha
Vždyť stolní olej přeci "žlukne" a pak je takový lepkavý, takže spíš ještě uškodí, ne?! Kdybys napsala parafinový olej, tak by mě to asi až tak nevyděsilo (ten dávám na vatičku při čištění uší).
janina
Po Otifree třepe hlavou každý pejsek. Ale na veterinu určitě zajdi - minimálně koupit nový Otifree Může mít i nafoukáno do oušek, dneska byl venku pěkný nečas!

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:21
- Nahlásit

janina
Moj pes plieskal usami, ked mal osinu z travy v uchu. Sama som ju este zahliadla, bohuzial, neudrzala som mu hlavu, tak zaklepal a uz bola dnu tak hlboko, ze v domacich podmienkach bola "neviditelna". Fundlaci a aj bernaci maju pomerne hlboky zvukovod, takze sa im tam toho strati vela... Skus pomocou baterky nahliadnut hlbsie. Inak ti neporadim Hugo to tam mali asi hodinu, kym sme prisli veterinarovi a bolo mi ho luto. Neviem, v akej intenzite klepe Sam hlavou, Hugo klepal asi kazdu pol minutu... Vypadalo to, ako by mal nervovy zachvat

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:26
- Nahlásit

pigie

Já bych šla taky hned na veterinu, ale dneska už tam nikdo není, až zítra odpoledne Já už jsem se dívala baterkou, ale nic nevidíme. Sam teď spí, ale třepal taky každou chvíli

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:27
- Nahlásit

RoSa

Já vím, že po Otifree normálně třepou hlavou, ale jen chvíli Ne celé odpoledne

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:29
- Nahlásit

janina
Ja viem, je to hrozne, aj ja som trpela spolu so psom, kym som sa dostala vetrinarovi, preto drzim palce, nech v pohode prezijete noc aj zajtrajsie doobedie (Baterkou sme my zahliadli uz len kusok jedneho fuza z tej osiny!!! Tak hlboko sa zakliesnila...)

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:32 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

janina
A este nieco, aj po vybrati trepal hlavou este na nasledujuci den! Pritom u veterinara sme boli rano... Takze sa hned nelakaj, keby tam nieco mal, vybrali mu to a stale sa klepal. Hugo sa klepal s coraz mensou intenzitou az prestal uplne

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:33
- Nahlásit

pigie

No bude to muset vydržet, můj brouček...

My máme v úterý 1. narozeniny Musím dát nové fotky do galerie. Mám tam jeden super úsměv

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:36
- Nahlásit

janina
Daj, daj, tesim sa! Kolko uz vazi?

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:48
- Nahlásit

pigie

Zhubnul trošku, takže 48 kilo měl posledně.

haha
# Zasláno: 3 Pro 2005 18:57
- Nahlásit

RoSa
nesmíš mu tam toho nalejt litr ,jenom kapku to ucho se promastí,já už jim to dávám dlouho ,dávala jsem si to do ucha i sobě když mě bolelo,a nic se nám nestalo

janina
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 20:07
- Nahlásit

pigie

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=391
tak jsou tam

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 20:47
- Nahlásit

janina
Najviac sa mi pacila, ta kde ziva. A paradoxne, na tej ktora ma nazov uz mi bude rok vyzera ako steniatko Je nadherny. On ma na temene biely flak alebo zle vidim?

Obaja su super, urcite si s nimi uzijes kopec zabavy. Aj ja chcem partnera pre Huguska!

janina
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 07:59
- Nahlásit

pigie

Ano, má na temeni bílý flek.

Chceš kámoša pro Huga, tak šup šup shánět štěňátko

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání