Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kolik pijí vody?
Autor Zpráva
Šárka
# Zasláno: 29 Lis 2005 19:39
- Nahlásit

Kolik toho vypijí vaši pejsci?

haha
# Zasláno: 29 Lis 2005 19:53
- Nahlásit

dost ,mají pití v kýbli a tak dvakrát denně dolívámjsou na to 4.

Joker
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 20:05
- Nahlásit

Tak 6-7 litrů

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 06:35
- Nahlásit

Šárka
obvyklé by mělo být 40-60 ml/kg (do 100 ml/kg je to údajně v normě)

ale taky záleží, co pesan dlabe, na ročním období, prostě tohle je takový průměr

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:40
- Nahlásit

muj pes mi pije krev. obvykle tak 4 - 5 litru denne ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:46
- Nahlásit

Jirikovo
Sára taky, včera bylo zase doma nastláno, ona se snad naučí teď v dospělosti hryzat, včera vzala za vděk (když jí ošklivá panička uklidila ty koberce) nějakejma papírama a zlikvidovala i jednu hračku (to taky nikdy nedělala, hračky vždycky nosila ale nervala)... Takže jsem včera vycedila tak 2 litry...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:48
- Nahlásit

Jandula
zlikvidovala i jednu hračku
no jo, asi mela pocit, ze tohle stenatko je nejaky neposlusny, tak mu dala jako spravna mama za vyucenou.

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:51
- Nahlásit

Jirikovo
joo, vyškrábala mu očíčka... holka jedna zlobivá... Ale nejlepší bylo, že já furt zkoumám, z čeho ty cucky a nítě jsou, a najednou koukám, že jedna hračka je bez očí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:52
- Nahlásit

Jandula
jestli to nebude tim, ze si Sara nekde precetla, ze stenatka se maji narodit slepa a chtela to teda vyzkouset, jak takove jeji stenatko bez oci vlastne vypada ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:38
- Nahlásit

Jirikovo
máš recht... já jsem vlastně úplně blbá, je to chytrej pes...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:59
- Nahlásit

Jandula
no a ted si predstav, ze Sara to o sve a tve inteligenci vi uz strasne dlouho a furt ceka a ceka, kdy ti to dojde. vypada to, ze dnes odpoledne bude prijemne prekvapena

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:05
- Nahlásit

Jirikovo
Toho já se bojím taky, ale ještě víc se bojím, jak moc budu přinucena být překvapená já...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:14
- Nahlásit

Jandula
no schvalne, co jsi, nepoucena z predchozich dnu, nechala v jejim dosahu???

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:46
- Nahlásit

Jirikovo
akorát jsem uklidila koberce, jinak je tam vše... /kytky na zemi už zničila/

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:48
- Nahlásit

Jandula
no tak to pockej, az ji zachutna omitka ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:49
- Nahlásit

Jirikovo
nebo nabíječka na mobil, vodítko, deka... atd.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:51
- Nahlásit

Jandula
tys ji nechala po ruce, teda pardon, po tlame takove roztomile kousaci predmety??? jsi naivni blazen!! rekl bych, ze od nabijecky je uz nabita, sama se zavazala do rozkousaneho voditka a z deky udelala krasne hackovane prostirani ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:58
- Nahlásit

Jirikovo
Když ona nikdy nic nehryzala, ani to do tý tlamy nestrčila, takže jsem zvyklá to tam nechávat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:01
- Nahlásit

Jandula
jo to byvalo jeste za starych dobrych casu, kdy si myslela, ze ji ma jeji panicka rada. pak nechala panicka takovyho divnyho pana aby ji rezal do nohou, nikdy ji nechce nechat probehnout a furt ji taha na voditku a jeste ke vsemu ji zacala schovavat pelisek a stenatka (eh, vlastne hracky). to bylo dost i na takovou mirnou povahu, jakou je Sara a zacala likvidovat vse, co ji prijde do cesty ...

ale ted vazne, podle me je to tim, ze se nudi, protoze neni utahana a neprospi cely den ... a utahat ji nemuzes, protoze na ni musis byt opatrna. takze holt musis mit vydrz a davat si pozor na to, co ji nechavas v dosahu

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:11
- Nahlásit

Jirikovo
Víš, mně fakt ani nevadí, že si kousne do koberce, zlikviduje kytku (naši kokři delali hořší věci), ale já se bojím, že jak okusila slast trhání a ničení věcí, že v tom bude pokračovat i po vrácení se do normálního procházkovýho režimu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:14
- Nahlásit

Jandula
to si nemyslim, podle me, kdyz ji poradne utahas, tak celou tvoji pracovni dobu prospi ... ja to videl na Ronie. kdyz jsem byl nemocnej a nenechal ji spat pres den, tak ji stacila jen petiminutova vychazka a uz se obracela dobrovolne smerem k domovu. v pondeli jsem sel do prace a kdyz jsem prisel domu, tak byla k nezastaveni. proste nebyla utahana protoze se prospala, tak mi rozkousala obe ruce ....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání