| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:53
- Nahlásit
Náš hafík (5-ti měsíční štěně) měl v noci průjem a dneska už dvakrát zvracel. Těžko říct, z čeho... Večer jsem mu dala do granulí půlku nových, tak možná z toho. Nebo zase někde něco sežral. Zrovna mu vařím rýži s kuřecím masem. Myslíte že to pomůže? Nebo mu raději nemám dávat nic?
|
sugar
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:24
- Nahlásit
určitě doporučuji zkonzultovat s vetem, může to být např. corona vir-neléčení může být nebezpečené pro štěndo, co máš za hafika? Také je důležité aby ve zvratkách nebo stolici neměla stopy krve!!! Mohla Ti něco venku sežrat, nebo jak pořád čmuchá i to stačí!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:40
- Nahlásit
Je to fr. buldoček. Stopy krve nemá ve zvratkách ani stolici. Ale jinak je celkem hravý a má hlad. Před chvílí jsem mu dala rýži se suchým kuřecím masem (trošičku) a zblajznul to s chutí.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:35
- Nahlásit
Já bych řekla určo konzultaci s vetem, jinak na průjem je dobrý přidat do tý směsi, co už mu dáváš ještě vařenou mrkev a taky js super Smecta / sypkej prášek, dá se koupit v lékárně a dává se i malým dětem / - já ji rozmíchám v troše vody a do toho nechám nasáknout piškoty. Pomáhá zaručeně a neuškodí....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 12:22
- Nahlásit
suesie
Z mojich skusenosti. Polka novych granul je vela. Ja som Hugovi musela davat nove po 1/10 z celkovych. Prechod trval 10 dni a aj tak nebol OK. Pol na pol v tom veku by ho iste zabilo. On vsak bol citlivka hned od zaciatku, nie je prototyp zdraveho psa. Tak ja si myslim, ze by to mohlo byt aj z toho. Isto vysad tie nove granule a daj iba ryzu. Tiez je dobra Smecta ako tu odporucala wensday.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 18:09
- Nahlásit
Už je ok, celý den dostával po troškách mrkev s kuřátkem. Jinak díky za rady. Smectu znám, ale úplně jsem na ni zapomněla.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 18:13
- Nahlásit
Moje malá už to měla 2x. Poprvé strašný průjem a zvracela. Ale jinak veselá. Mazali jsme k vetovi, dostala injekce a dobrý. Ale druhý den byla ochrnutá na zadní nohy. To jí bylo 8 týdnů. A pak se to ještě opakovalo cca za měsíc. Tentokrát bez zvracení, ale se spoustou krve v průjmu. Taky byla veselá. Zase injekce a prášky. A dieta. A nevíme, z čeho to bylo. A doufáme, že se to už opakovat nebude.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 19:01
- Nahlásit
Joker
No, on neměl průjem jako v pravým slova smyslu, jen měl řídkou stolici, ne že by potřeboval nějak extrémně často. Asi venku něco zblajznul, nebo mu nesedí ty nové granule. Mně bylo řečeno, že když problémy netrvají déle než den, tak k vetovi nemusím.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 19:20
- Nahlásit
suesie
Ona to taky měla asi hodinu. Ale člověk se prostě vyděsí. Byla fakt miminko
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:11
- Nahlásit
Joker
To mi povídej. Obzvlášť, když jsme před štěníkem měli jinýho pejska, který na tom od malička nebyl zdravotně zrovna nejlíp, takže mě pokaždé něco takového pořádně vyděsí.
A jakýho máš pejska?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Pro 2005 13:27
- Nahlásit
Chci se jen zeptat,jestli odčervovat psa, když má průjem, myslím,že by se to mělo až bude OK, ale tchán prostě chce teď.Díky
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 13:36
- Nahlásit
Určitě líp počkat. Tím by se průjem jen zhoršil a trval by dýl a intenzivněji.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Pro 2005 13:57
- Nahlásit
Garfield
Díky, zkusím ho přesvědčit, že nedělá dobře.
|
sitinskyraj@seznam.c z
|
# Zasláno: 13 Led 2006 16:52
- Nahlásit
Je možné že po odčervení štěněte toto štěně přestane přijímat potravu? Už dva dny nic nesnědla.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 16:53
- Nahlásit
sitinskyraj@seznam.c z zavolej vetovi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 16:56
- Nahlásit
sitinskyraj@seznam.c z
Stat se to muze, znamym pes nezral 3 dny, ale mel alergickou reakci na Pratel.
Takze - jak pise Wensday - zeptej se veta...
|