| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:15
- Nahlásit
Můžu psovi v zimních měsících dávat na zlepšení imunity celaskon?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:17
- Nahlásit
no já bych mu ho nedávala ,lepší by asi byla normální zelenina.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:21
- Nahlásit
ami
Já mu ho na doporučení zkušených pejskařů i veta dávám. Mám střední plemeno a dávám mu půlku.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:40
- Nahlásit
Celaskon dáváme, vet doporučil na zvýšení imunity. Pes má 30 kg, dáváme 1 tbt denně
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 21:10
- Nahlásit
No já jsem někde četla, že pes si vyrobí - syntetizuje vitamín C sám, ne jako člověk, člověk to neumí. Já psovi vitamín C nedávám.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 06:25
- Nahlásit
Já dávám špagetě celaskon jen když je nastydlá, tak přechodně cca 3 dny dostane 250mg na den, to mi poradil vet.
|
Náhoda
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 07:44
- Nahlásit
Suesie, prosím tě a jak často dáváš svému hafanovi půlku toho "céčka"??
Nevím co je na tom pravdy, ale prý by se "céčko" mělo dávat pravidelně, prý i kvůli prevenci ledvinových kamenů u psů krmených granulovaným krmivem.
Můžete mi prosím někdo poradit?
Díky
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:08
- Nahlásit
já nepoužívám celaskon, ale jako prevenci a při nachlazeních v zimě dávám sirup Echinacea nebo Jitrocelový sirup s přídavkem vit. C....protože je to sladké, pesanům to chutná a lížou to jak bůhvíjakou lahůdku.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:12
- Nahlásit
no my siroupek dáme taky, jak jinak jitrocelák musí být
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:42
- Nahlásit
Náhoda
dávám mu půlku každý den
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:58
- Nahlásit
Mám doma Echinaceu od Aromaticy.... Kolik bych měla dávat 2 měsíční fence? Jako prevenci v zimě....
|
Náhoda
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:00
- Nahlásit
Suesie, díky za odpověď, tak ho do své feňule taky začnu cpát.
|
pospa-eva
|
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:14
- Nahlásit
Můj pesan byl teď nemocný(horší nachlazení)s urputným vykašláváním nasucho,nebo jak to nazvat a vet nám taky poradil Celaskon.Já jsem teda koupila šumivej a dostává 1ráno a 1večer.Ale tak nějak přemýšlím jestli místo toho šumivýho nebude lepší v tobolkách?Jakej celaskon dáváte vy?
|
Lea
|
# Zasláno: 2 Pro 2005 17:12
- Nahlásit
Doporučuju zakoupit Pes přítel člověka 12/05. Je tam veliký článek o vitamínu C (kyselina ascorbová)a jeho významu pro psa i odpověď na to, zda si ho pes tvoří sám. Předběhnu páč už jsem to přelouskala-ano tvoří neboli syntetizuje, ale laicky řečeno, některému pejskovi to jde lépe a jinému hůře a je proto třeba ho pak dodávat. Je ale hlavně důležitý pro klouby.
|