| Autor |
Zpráva |
micsa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 10:38
- Nahlásit
kolik stoji ockovani proti vztekline a pak to seroligicka zkouska po trech mesicich? Diky
|
Andulka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 16:42
- Nahlásit
Očkování jak kde většinou od 100 do 500 korun
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:06
- Nahlásit
očkování do 500kč,serologie 3000kč ale máš jí nafurt pokud budeš dodržovat termín přeočkování
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:14
- Nahlásit
já mám serologii za 3000 ale pro oba psy..takže mě to vyšlo na 1500 na jednoho..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:15
- Nahlásit
jeje, proc ja lezu dovnitr diskuze, ktera je nazvana "Nekdo kdo vi" kdyz je jasny, ze ja nic nevim. rychle pryc ...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:34
- Nahlásit
můžete mi někdo vysvětlit co to ta serologie je? Slyšim to prvně.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:23
- Nahlásit
já bych ti to ráda vysvětlila,ale sama přesně nevím..
akorát vím,že jsem to musela mít,když jsem chtěla fenky převážet do zemí,kde byla dříve pro psy karanténa,tzn. Britské ostrovy
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:44
- Nahlásit
Myslím že to je nějaký vyšetření, ze kterého plyne, že pes je v imunitě proti vzteklině (tedy ne jen že je očkovaný, ale má i vytvořené protilátky).
Ale nevím to jistě.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:30
- Nahlásit
Ketrin
víš to jistě, napsalas to to dobře
|
Lea
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:20
- Nahlásit
No a díky tady tomuhle výmyslu EU nemůžeme dovážet štěňata z býv. Jugoslávie (leda propašovat a to už taky dost kontrolujou), tedy ze země původu a nemůžeme tak oživovat chovnou základnu novou krví. A nikoho to nezajímá a jak jsem se v psím časopise dočetla doslova: "chovatelé šarplaninců už mají smůlu"
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:11
- Nahlásit
Lea
A co si dovézt starší štěně? Já vždycky když jedu přes hranice, tak mi veterinární správa vystaví potvrzení pro přechod hranic.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:20
- Nahlásit
Jandula
a to potvrzeni ti vystavi na Saru nebo na tebe??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:30
- Nahlásit
Náhodou, když mýho manžela před pár lety na Korsice kousla liška a musel být očkován proti vzteklině, tak pak celej následující rok byl mooooc hodňoučkej a miloučkej. A po roce začal bejt zas normálně vzteklej.
Asi mu zavedu každoroční přeočkování.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:32
- Nahlásit
Ketrin
netusil jsem, ze vzteklina muze byt taky chronicka nemoc
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:34
- Nahlásit
Jirikovo
...vázaná na pohlaví.... jen se nedělej.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:39
- Nahlásit
Ketrin
byl jsem se podivat na zachode. a je to v pohode, jsem zdravy, na pohlavi nemam nic navazano, takze na preockovani nemusim ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:47
- Nahlásit
Jirikovo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:51
- Nahlásit
Jirikovo
Potvrzení je na Sárinku, já od tý doby, co jsem si jí pořídila jsem si zvykla, takže už vzteklá nejsem.
Jinak já nevěděla, že se provádí i přeočkování na pomatenost... To už by sis tam měl zajít...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:57
- Nahlásit
Jandula
mila zlata, pomatenost je vrozena a nevylecitelna prednost ... lze jeji min zakernou formou cas od casu nejakeho oslabeneho jedince nakazit, ale jinak je to nemoc naprosto neskodna
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 09:11
- Nahlásit
Jirikovo
tak tuhle vrozenou nemoc asi nemám... určité příznaky sice mohu pozorovat, vyplouvají na povrch většinou při stresu atd.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 09:25
- Nahlásit
Já taky, vždycky když jdem s hafem na očkování proti vzteklině žádám veta, aby rovnou naočkoval i manžela. Ale on nikdy nechce (chlapy držej při sobě). Takže mám doma miloučkýho hodňoučkýho pejska a vzteklýho manžela
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 09:38
- Nahlásit
Jandula
ani nevis o co vsechno prichazis ....
vlastnit tuhle nemoc je pro kazdeho cest a radost
|