Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / veterina
Autor Zpráva
frantisekbartos
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:27
- Nahlásit

Poraď te mi mám stafordšírského bulteriera štěně 8 měsíců.Mám zato že má povolené vazy a klouby, projevuje se to tím že když stojí v klidu tak mu jdou zadní nožičky pomalu do vrtule nebo si je úplně skříží a všelijak ty nožičky vyvrací do stran.Nasadil jsem léčbu Alavisem ale mám pocit žeto nepomáhá.Poraďte jest-li se to dá vyléčit.

Lara
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:49
- Nahlásit

A proč s tím nejdete k veterináři?

frantisekbartos
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:54
- Nahlásit

u veterináře jsem už byl a ten mi řekl že se to spravý,že je to vlivem rychlého růstu psa. Mě jde o ten Alavis jest-li je tak skutečně dobrý jak se říká

sugar
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 12:01
- Nahlásit

já používám Alavis preventivně-mám štěně obřího plemene tak každý den 1 prášek do papání, zatím je zdravá a v pořádku, neprojevuje dkk ani jiné kloubní onemocnění, ale zatím máme 6 měsíců ale už 25 kilo proto vetka doporučil. JInak známá má RR
a alaviska jim vyléčila kulhání-které vzniklo rychlým růstem a "blbnutím" s ostatními štěnaty.

frantisekbartos
# Zasláno: 25 Lis 2005 12:56
- Nahlásit

tak žeby ta alaviska opravdu pomáhala to bych byl velice rád protože mi na pejskovi docela záleží.

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 13:23
- Nahlásit

dobrej je taky Chassoton http://www.equistro.cz/produkty/chondropr.htm

Lea
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:00
- Nahlásit

To jste teda všichni docela chytrý, já jsem nic podobného nikdy neviděla a podle toho co frantisekbartos popisuje mi to přijde jako docela slušný problém a kór už u 8 měs. psa. A že tomu pomůžou Alavisy, Chasotony apod. tak tomu bych pramálo věřila.
Já bych zašla udělat asi rentgeny a snad se poradit o vhodné zátěži pro zpevnění, ale z mé strany je to čistá teorie co mě zrovna napadá a co bych já dělala.

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:08
- Nahlásit

Lea vždyť frantisekbartos píše, že u veta byl. Předpokládám, že tu teorii vet nevypustil na základě zběžného pohledu na psa, ale na základě rentgenologického vyšetření............

Lea
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:23
- Nahlásit

wensday
Byl,ale nenapsal co tam dělali, jenom došli k tomu, že se to samo spraví. Jsou i takoví praktici, kteří rentgen potřebují málokdy, ale to je spíš starší generace. Nicméně se mi věk 8 let u menšího plemene zdá celkem vysoký na to aby se to samo spravilo a podle té míry potíží co popisuje...nevimnevim, já bych už byla dost nervózní i u velkého plemene, i tam jak růstové potíže přetrvávají po půl roce věku už to začíná být na pováženou..

Lea
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:24
- Nahlásit

oprava: 8 měsíců

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:46
- Nahlásit

Lea no jo, pokud nedělali rentgen, je na majiteli bafíka, aby změnil veta......... to bych se s tím sama taky nespokojila......

Anonymní
# Zasláno: 25 Lis 2005 19:42
- Nahlásit

Osobne bych zasla za vetems oropedickou specializací.

Anonymní
# Zasláno: 25 Lis 2005 19:43
- Nahlásit

Osobne bych zasla za vetem s ortopedickou specializací.

Anonymní
# Zasláno: 26 Lis 2005 17:05
- Nahlásit

Na kulháni i na prevenci je výborný preparát Fortiflex.Je to přípravek nové generace a opravdu funguje. U našeho psa zabral výborně, tak jsme ho doporučili i známým a jsou taky spokojeni.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání