| Autor |
Zpráva |
frantisekbartos
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:27
- Nahlásit
Poraď te mi mám stafordšírského bulteriera štěně 8 měsíců.Mám zato že má povolené vazy a klouby, projevuje se to tím že když stojí v klidu tak mu jdou zadní nožičky pomalu do vrtule nebo si je úplně skříží a všelijak ty nožičky vyvrací do stran.Nasadil jsem léčbu Alavisem ale mám pocit žeto nepomáhá.Poraďte jest-li se to dá vyléčit.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
A proč s tím nejdete k veterináři?
|
frantisekbartos
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:54
- Nahlásit
u veterináře jsem už byl a ten mi řekl že se to spravý,že je to vlivem rychlého růstu psa. Mě jde o ten Alavis jest-li je tak skutečně dobrý jak se říká
|
sugar
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 12:01
- Nahlásit
já používám Alavis preventivně-mám štěně obřího plemene tak každý den 1 prášek do papání, zatím je zdravá a v pořádku, neprojevuje dkk ani jiné kloubní onemocnění, ale zatím máme 6 měsíců ale už 25 kilo proto vetka doporučil. JInak známá má RR
a alaviska jim vyléčila kulhání-které vzniklo rychlým růstem a "blbnutím" s ostatními štěnaty.
|
frantisekbartos
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 12:56
- Nahlásit
tak žeby ta alaviska opravdu pomáhala to bych byl velice rád protože mi na pejskovi docela záleží.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 13:23
- Nahlásit
dobrej je taky Chassoton http://www.equistro.cz/produkty/chondropr.htm
|
Lea
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:00
- Nahlásit
To jste teda všichni docela chytrý, já jsem nic podobného nikdy neviděla a podle toho co frantisekbartos popisuje mi to přijde jako docela slušný problém a kór už u 8 měs. psa. A že tomu pomůžou Alavisy, Chasotony apod. tak tomu bych pramálo věřila.
Já bych zašla udělat asi rentgeny a snad se poradit o vhodné zátěži pro zpevnění, ale z mé strany je to čistá teorie co mě zrovna napadá a co bych já dělala.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:08
- Nahlásit
Lea vždyť frantisekbartos píše, že u veta byl. Předpokládám, že tu teorii vet nevypustil na základě zběžného pohledu na psa, ale na základě rentgenologického vyšetření............
|
Lea
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:23
- Nahlásit
wensday
Byl,ale nenapsal co tam dělali, jenom došli k tomu, že se to samo spraví. Jsou i takoví praktici, kteří rentgen potřebují málokdy, ale to je spíš starší generace. Nicméně se mi věk 8 let u menšího plemene zdá celkem vysoký na to aby se to samo spravilo a podle té míry potíží co popisuje...nevimnevim, já bych už byla dost nervózní i u velkého plemene, i tam jak růstové potíže přetrvávají po půl roce věku už to začíná být na pováženou..
|
Lea
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:24
- Nahlásit
oprava: 8 měsíců
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:46
- Nahlásit
Lea no jo, pokud nedělali rentgen, je na majiteli bafíka, aby změnil veta......... to bych se s tím sama taky nespokojila......
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 19:42
- Nahlásit
Osobne bych zasla za vetems oropedickou specializací.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 19:43
- Nahlásit
Osobne bych zasla za vetem s ortopedickou specializací.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Lis 2005 17:05
- Nahlásit
Na kulháni i na prevenci je výborný preparát Fortiflex.Je to přípravek nové generace a opravdu funguje. U našeho psa zabral výborně, tak jsme ho doporučili i známým a jsou taky spokojeni.
|