| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:13
- Nahlásit
Začali u nás solit chodníky. Tak jsem koupila - na Vaše rady, co jsem tady vyčetla, lékařskou vazelínu. Když jsme šli dnes ven, tak jsem štěndovi packy namazala. Akorát nevím jestli mám štěndovi ještě po prochajdě paciny znova opláchnout a namazat, co myslíte? Díky za Vaše zkušenosti - Pája
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:17
- Nahlásit
určitě opláchnout. s mazáním bych byla opatrná doma, vzhledem ke kobercům, gaučům a tak, ale vazelína nikdy neuškodí!
Osobní názor. Jane
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:21
- Nahlásit
Taky myslím, že opláchnout. My mažeme krémem na tlapky od Trixie s včelím voskem, je fakt dobrej. Nemažu zase hned po oplachování, stačí třeba jednou za den večer, nebo tak.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:49
- Nahlásit
já tedy před vycházkou nemažu, až když se vrátíme, tak opláchnu a namažu infadolanem. Ta lékařská vazelíná je dobrý nápad, také to vyzkouším.
Já se nemusím bát po matlaných koberců, protože pejsci mají pelíšky na chodbě, takže jen vytřu a hotovo
|
jana33
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:51
- Nahlásit
Já tedy packy oplachuju,ale mažu podle potřeby, ne po každé procházce,to je podle mě zbytečné
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:04
- Nahlásit
Já bydlím na vesnici, chodíme do lesa, takže se solí problémy nemáme. Tlapičky každý den oplachujeme, ale nemažeme ničím. Myslíte, že je to nutné ?
Moje máma ale bydlí ve městě a její fenka má dost citlivé packy, dokonce po týdnu dovolené na Šumavě měla tlapky rozedřené do krve. Shání proto nějaké šikovné botičky. Už jsem jí jedny koupila, ale byly zbytečně moc tvrdé a masívní. Představovala bych si něco jako ponožky, takové lehoučké návlečky. Nevíte jestli se dá něco takového sehnat a kde??
Díky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
http://www.dogi-fashion.cz/?kolekce=boty-pro-psy
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:24
- Nahlásit
Já oplachuju po prochajdě a mažu občas, když se mi zdá, že je to potřeba nebo, když už jsem dlouho nemazala
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 14:31
- Nahlásit
wensday
Taky požíváme tu mastičku, a nemůžeme si ji vynachválit
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 14:43
- Nahlásit
...napřed si musím koupit kšíry....
...pak sehnat někde nějaký jeřáb...
...pak ho instalovat do bytového jádra...
...zkusit, jestli mi nevyhodí pojistky...
...a pak teoreticky můžu s dávkou sedativ umístit psa do vany...
...a umýt mu pacičky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 14:49
- Nahlásit
Garfield
to je tema o gaucacich a ne o krveziznivych bestiich ... takze na tebe se vztahuji uplne jina pravidla ... kazdou prochazku koncit u prehrady, vysekat diru do ledu, psa na nekolik minut ponorit.
pote nalozit mokreho do auta, otevrit vsechna okynka aby pruvanem oschnul ... jednak ho budes mit cisteho a jednak naprosto zoceleneho (teda pokud prvni terapii prezije)
a pro ostatni - nemazat, protoze kdo maze, ten jede
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 15:52
- Nahlásit
hmm náš pes je vodomil a popravdě není o co stát
v zimě máme omezené trasy, protože když vidí vodu, zapomene na páníky
ale i tak obvykle musíme doma mýt nejen packy, ale rovnou celý podvozek a to jí docela líbí a bez problémů se naučila povel "do vany" (tím ale veškeré výhody psa vodomila končí!)
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:14
- Nahlásit
ahoj,my jsme umívaly pacičky,když jsme bydlely ve městě.měli jsme nachystanou vodu v umývadýlku u dveří a jen tak to opláchly..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 12:03
- Nahlásit
monika
tak ty stránky mně teda pobavily, hlavně džínové lacláče, letecký a vězeňský oblek apod. Vzhledem k těm cenám je to tak pro lidi který nevědi co s prachama. I ta cena za botičky je přehnaná, na mýho psa by stáli tisícovku.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 13:19
- Nahlásit
Vcelka
mě nejvíc dostal závodní dres a pak vesta s popruhy
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 13:27
- Nahlásit
Vcelka:
My jsme koupili našemu prckovi (Italský chrtík) tyto S:
http://shop.schnauzer.cz/view_product.php?product=ASKINO_21460&PHPSESS ID=7834be90621b85105ee54f5acef5cec9
Ale je z nich úplně "mimo" Skáče jak prdlouš a snaží se je dostat za každou cenu dolů, venčení v nich nepřichází v úvahu.Tak leží nepoužité ve skříni
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 13:54
- Nahlásit
Jerda
no tak tam jsou aspoň za rozumnější cenu ale litr to už by bylo moc. Myslim že dát je tomu mýmu telátku, tak je asi taky sundá dolu. U nás ale tim směrem co hlavně chodíme venčit nesolí, takže je ani nepotřebujeme.
Jinak teda to oblečení pro psi je fakt zábavný.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:32
- Nahlásit
Mě dostal obleček Santa Klaus, Červený králíček a Vězeňský oblek.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:44
- Nahlásit
Oplachujeme. Hodně pečlivě a často, pejskové s námi totiž chrupou v posteli. Polštářky zatím vypadají dobře (ty psí), dávám jim Gelacan a Alavis, drápky jsou jako z kamene. Taky občas promažu nožky oplachovacím kondicionérem (psím). Vazelíny nemají rádi.
|