Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Poraďte prosím
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 22 Lis 2005 14:23
- Nahlásit

Ahoj vespolek, potřebovala bych od vás poradit..Zdá se mi, že můj labrador začal špatně čůrá - trvá mu to dlouho a jakoby učurává malým proudem..Myslíte, že mám jet k vetovi? Od neděle bere antibiotika do ucha, páč mu tam vet zjistil zánět a před 14 dny dobral jiná antibiotika, protože kašlal a vet zjistil, že má zánět horních cest dýchacích.. Už je mi ho fakt líto.. Děkuju za všechny názory, Katka

evina
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 15:38
- Nahlásit

Jak je tvůj pejsek starý?Můj měl také problémy...čůral dlouho a hl. přerušovaně,někdy mu to nešlo vůbec.Měl kámen na močáku.Možná by stačilo dát moč na rozbor.Určitě ti někdo poradí ještě lépe...držím palce ať to nic není

Kamca
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 15:38
- Nahlásit

A jak je starý? Může to být problém s prostatou anebo zánět močových cest (příp.močového měchýře). Když se to brzy nezlepší, asi bych s ním radši k vetovi zašla, ať se něco nezanedbá..

Anonymní
# Zasláno: 22 Lis 2005 15:46
- Nahlásit

žanda- jak to popisuješ- u nás to bylo u kokra stejný-pak měl v močáku kameny............zajdi k vete raději.

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 15:57
- Nahlásit

naši psi, když dlouho drží moč - tedy např. jdou se vyvenčit po prospané noci ven, tak také močí dlouho a občas přerušovaně a žádné problémy s prostatou ani močové kameny tedy nemají.....

jeje
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 16:03
- Nahlásit

Nuz tu ale bola zanamenana zmenu ku horsiemu a to je o inom. Taketo stavy treba povazovat za akutne, totiz pri pomerne kratkom prehliadani poruchy mocenia sa lahko moze stat, ze dojde k trvalej poruche vylucovania a psa bude treba 3x denne vycievkovavat, alebo rovnako dobre moze stratit schopnost udrziavat moc.

Anonymní
# Zasláno: 22 Lis 2005 16:40
- Nahlásit

Tak já tam s ním raději zajedu.. Už si připadám jako hypochondr, ale nechci nic zanedbat. Je to opravdu změna stavu, dříve to nedělal..Jsou mu 3 roky.. Tak doufám, že to nebudou ty kameny..Moc děkuju za vaše reakce a dám vám vědět, jak to dopadlo!

jana33
# Zasláno: 22 Lis 2005 16:43
- Nahlásit

Anonymní
může to být i zánět močáku. Ale v tom případě bych se zaměřila i na pdoporu imunity, protože tolik zánětů v tak krátké době,to už není náhoda. Držím palce

birma
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 18:07
- Nahlásit

Mojí známý takhle močil vlkodav. Jenže u něj to bylo evidentně i dost bolestivé. Má něco s páteří a tudíž nervy v celé zadní polovině těla. Tohle byl první příznak, ale tím nechci strašit.
Taky to může být jenom psychické

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání