| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 12:05
- Nahlásit
Jak tento problém řešíte?
Když jsem měla "bytového" psa, nebyl to problém. Umyla jsem mu ťapky a doma se nemohl nastydnout.
Ale co s venkovními pejsky. Když se vracíme z procházky musíme přejít posolenou silnici a pak jdeme asi 200m domů ve sněhu. Myslíte, že to stačí aby si je v tom sněhu "umyl"?
Ošetřujete ťapky vazelínou nebo tak.........
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 12:08
- Nahlásit
Já jezevčíkovou přes silnici přenesu , tedy většinou.
Ale jinak jednou za čas máznu na tlapy vepřový sádlo, heřmánkovou mast a vše je OK.
|
haha
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 17:23
- Nahlásit
joli
řekla bych že to stačí ,mí psi běhají většinou navolno a vyhýbají se posoleným místům ale občas přece jenom musí někam šlápnout ,ale na packy jim nedávám nic ,jednou jsem zkusila sádlo ale pes si ty tlapy málem ulízal
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 16:25
- Nahlásit
existují různé krémy na ocharnu psích tlapiček, my používáme od firmy Trixie s včelým voskem... ale nejlepší zamozřejmě je pejskovy po vycházce "na soli" tlapky doma opláchnout...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 18:05
- Nahlásit
milovnikpejsku
Ten můžu taky z vlastní zkušenosti vřele doporučit.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 19:14
- Nahlásit
Já též používám vazelínu se včelým voskem a pejsek má tlapičky jak dětskou prdýlku.
|
Cedrik
|
# Zasláno: 11 Led 2006 21:15
- Nahlásit
Mám bytového psa, mestského psa - tudíz sul, ostrý kamínkový posyp - hruza - hlavne pro starého psa, kdy regenerace kuze uz tolik nefunguje a pres nasolenou silnici ho pri jeho 65 kilech a 8. mesíci tehotenství vázne neprenesu. Trixie bohuzel zklamal. Doma tlapy omývám, mazu vazelínou a minulý rok jsme nekde sehnali masticku (bohuzel velmi malé balení) s nemeckým nazvem Pfoten-Pflege od firmy Dr. Clauders - výborné výsledky, hojil a chránil zároven. Neví nekdo, kde by se to dalo sehnat? Nebo mi doporucte neco dobrého. Zkouseli jsme i boty, ale jediné, které mu velikostí vyhovovaly byly neoprénové boty od Trixie a ty sul propustí a desne klouzou, jsou dobré do sucha, na ochránení hojícího se zranení. Dkuji za rady.
|