Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / klinika Wellvet na Spořilově
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:00
- Nahlásit

Jaké máte zkušenosti? Kterého z lékařů byste doporučili pro chovatele velkých plemen? A jak je to tam cenově?

fromeli
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 09:07
- Nahlásit

Já tam chodím, jsem spokojená, nejvíc s vetem Kubátem. Má tam ještě dvě vetky, jsou mladší, ale ikdyž jsem kápla na ně, byla jsem spokojená.

Cenově jsou na Prahu průměr, ale párkrát jsem i neplatila (už jsem to tu na jiném foru psala), rozhodně si nemyslím, že by tahali z lidí peníze. Myslím, že i vybavení mají dobré.

Anonymní
# Zasláno: 17 Lis 2005 09:27
- Nahlásit

Kdy ordinuje dr. Kubát? Mají tam nějaké pevně stanovené ordinační hodiny dle doktorů, nebo se tam prostě střídají, takže nikdy nevíš, kdo tam bude? Nebo se dá přímo k někomu objednat?
Jo a ještě - dávají i razítka na výstavy? Kolik to tam stojí?

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2005 09:30 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Mají tam stanoveno, kdy kdo ordinuje, dá se i objednat, jen pátek a víkendy se střídají. Myslím, že Kubát má pondělí a středa odpoledne a úterý a čtvrtek ráno. Ale část těch služeb jsou tam dva, takže pokud chceš spešl k němu, je lepší si tam předem brnknout a objednat se k němu.

Razítko na výstavu nejspíš dávají, ale my vystavovat nechodíme.

Anonymní
# Zasláno: 18 Lis 2005 14:18
- Nahlásit

Mám dobré zkušenosti s touto veterinou, chodim si sem pro rady a také když měla malá prokouslej čumák od jezevce-jen jí vyčistili ránu a nic jsem neplatila! Vždy mi dobře poradí a jsou mnohem levnější než okolní veteriny a to i o několik stovek třeba na očkování! Pan doktor Kubát je opravu moc dobrý a zkušený a ostatní doktorky jsou také fajn, jen když pejsa zlobí tak se zlobí i pí doktorka

sugar
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 14:19
- Nahlásit

Mám dobré zkušenosti s touto veterinou, chodim si sem pro rady a také když měla malá prokouslej čumák od jezevce-jen jí vyčistili ránu a nic jsem neplatila! Vždy mi dobře poradí a jsou mnohem levnější než okolní veteriny a to i o několik stovek třeba na očkování! Pan doktor Kubát je opravu moc dobrý a zkušený a ostatní doktorky jsou také fajn, jen když pejsa zlobí tak se zlobí i pí doktorka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání