| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 16:38
- Nahlásit
ZROVNA JSEM ČETLA,ŽE psi nesmí jíst vepřové maso,protože můžou dostat smrtelnou ¨(aujestského chorobu)možná jsem ten název troch popletla.Víte o tom něco?
|
haha
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 16:45
- Nahlásit
no z vařenýho vepřovýho jí asi nedostanou to by jsme jí museli mít taky ze syrovýho možná jo asi pokud jí má i to prase,asi hlavně když se dřív dávali psům na vesnicích syrový vnitřnosti,něco jsem o tý nemoci zaslechla ale neslyšela jsem že by se to teď u nás vyskytovalo,pokud mu dáš koupený maso z krámu tak se nemusíš bát
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 18:13
- Nahlásit
No ten predosly prispevok sem nepatri a ani ho nemozem hned zmenit = nieco sa pos... na antispamovej ochrane, povodne som sem pisal uplne cosi ine...
Aujezskyho choroba sa vyskytla v chovoch vo Francii, Taliansku a tento rok aj v malochove v Cechach:
http://kchpd.af.czu.cz/akce/p05/11_satran.pdf
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 08:25
- Nahlásit
v dobře uvařeném mase by měly být tím varem všechny choroboplodné zárodky zničeny, takže myslím nehrozí nebezpečí, že by pes tu nemoc chytil, pokud nebude žrát syrové maso, nebo si někde neuloví divočáka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:00
- Nahlásit
A co vepřové přemražené? I tam je možnost nákazy?
|
haha
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:04
- Nahlásit
myslím že když je to vepřové koupené z krámu určené k jídlu pro lidi tak ne ,ale pokud je to z nějakýho pochybnýho prasete tak nevim
|