| Autor |
Zpráva |
Serifus
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 01:01
- Nahlásit
Zdravím! Psík se mi před časem (cca 10 dnů) vyválel v lejnu... Udělal to několikrát po sobě. Asi 3 x po třech dnech. musel jsem ho koupat. Po třech koupáních se mu kůže nejspš vysušila na maximum... Ještě než se vydám na veterinu, chci se zeptat, jakým způsobem mu pomoci? Děsně ho to svědí. Úplně si škube chlupy...Děkuji předem!!! Spěchá!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 06:37
- Nahlásit
Zkus dávat olivový olej nebo pupalkový olej.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Lis 2005 07:12
- Nahlásit
Serifus
V čem jste koupali? Dobrý je hypoalergenní šampon Lactaderm. Použila jsem ho, když se mi kdysi fena vyválela (v lese u katru!) ve vylitém vyjetém oleji a poté v pilinách Samozřejmě se z toho osypala, ale Lactaderm vše spravil. Nekoupí se ve zverimexech, ale jen u veterinářů.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 07:13
- Nahlásit
Pardon to není anonym ale já - Ketrin
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 07:33
- Nahlásit
Serifus
Ještě mě napadlo, jestli nemá alergickou reakci?
|
Serifus
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 19:11
- Nahlásit
Je možný, že ji má. Jednou už to měl, ale to je dávno. Taky jsem sehnal hypoalergenní šampon, avšak stál něco okolo 500 Kč. To olej předpokládám do jídla, že???
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Lis 2005 21:01
- Nahlásit
Proti svědění máme velmi dobré zkušenosti se šamponem allercalm.Je to šampon přímo proti svědění, na alergie a šupinatění kůže.Potíže ustaly v krátké době.Dá se sehnat u veterinářů.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 06:33
- Nahlásit
Serifus
já olej dávám na lžici a psice ho slízne nad miskou granulí a kapky ji krásně ochutí granule
|