Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / svalovy tres
Autor Zpráva
mellam
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 12:38
- Nahlásit

asi tyden muj bigl kulka na zadni tlapku, vecer ma jakoby svalovy tres, ale ne kazdy vecer.minuly tyden mel koliku a od te doby si toho vsimam. myslela jsem nejprve,ze ho boli bricho,ale ted je jasne,ze od bricha to neni. Mate s tim nekdo zkusenosti?muj pes ma 5 let.

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:01
- Nahlásit

mellam
můj bígl tohle občas taky míval ,třeba seděla a třásla se mu tlapka,zpočátku jsem mu na radu veta dávala b komplex ,ale moc to nepomáhalo a občas to prostě měl, nijak mu to ale nevadilo stačilo na něj třeba promluvit ,zavolat ho apod. a hned přestal,občas se klepal když byl nervózní např se těšil na jídlo ,viděl kočku kterou nesměl honit apod. ale asi to nebylo nic vážného když byl starší tak ho to přešlo,možná toho tvého ta zadní packa bolí tak je z toho nesvůj,z čeho měl koliku? nebolí ho opravdu to břicho?

mellam
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:22
- Nahlásit

ahoj,koliku mel z kosti, ktere mu bez meho vedomi dal muj otec.tden mel prisnou dietu,5 dni jen 10 polevkovych lzic ryze s bilym masem.stolici uz ma normalni,bricho mekke,granule ted nema,aby ho nenadymaly.mam pocit,jakoby ty svalove tresy vychazely z ze zadniho stehna a jde mu to smerem navrch.stava se to vecer.nevypada ale ze by mel bolesti.jako kdyz ma clovek nedostatek horciku.

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:33
- Nahlásit

mému psu se třásly spíš přední,jestli to fakt nemá od té tlapy co na ní kulhá,ale taky je možné že jestli má dietu tak bíglové jsou žravci a třeba mu chybí se pořádně nadlábnout ,zkus mu koupit nějaký vitamíny.

mellam
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:45
- Nahlásit

haha

moc dekuju...vyhl8dlej byl hodn2,dokonce mi venkuzacal zrat hovinka.dnes jsem mu dala norm8alni porci,tak snad bude spokojeny.zajdu s nim s tou tlapou.

jeste jedna otazka....mel tvuj biglik normalni vahu?kolik dostaval?diky

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:31
- Nahlásit

Nasemu psovi sa trasu zadne nohy dost casto. Hlavne po namahe (ale nie nutne), myslela som, ze to ma z tazkej DBK

Lenny
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:51
- Nahlásit

Našemu pesanovi se taky třesou, obě přední, ze začátku mě to dost děsilo, vet říkal že by to mohlo zmizet po skončení růstu, ale nemám z toho dobrý pocit. Po nějakém pohybu si sedne a jedna noha se mu vždy třese

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:56
- Nahlásit

mellam
no můj pes byl na bígla trošku přerostlej asi 40 cm v kohoutku a váha kolem 17 až 20 kg jak kdy,nekrmila jsem granulema on je moc nesnášel ,trpěl na průjmy takže ráno dostával tak 2 rohlíky a večer takovej větší kastrolek rýži nebo těstoviny ,maso a zeleninu a přes den to co su vyžebralale tlustej nebyl tak akorát

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 17:47
- Nahlásit

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 17:48
- Nahlásit

[img][http://www.cz-pes.cz/gallery/1131727569_dak.jpg/img]

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 17:50
- Nahlásit

[imghttp://www.cz-pes.cz/gallery/1131727569_dak.jpg][/img]

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 17:51
- Nahlásit

nepodařil se mi větší

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:41
- Nahlásit

haha

Musis to trafit do tych zatvoriek

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:42
- Nahlásit

Pigie
díky

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:45
- Nahlásit

haha
Co takhle?

Musíš tu adresu dát mezi [img] a [/img]

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:46
- Nahlásit

Jéé, koukám, že pozdě - Pigie mě předběhla

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:37
- Nahlásit

Ahojte, taky jsem si všimla, že se po námaze (tedy ne v klidu) třese mému štěníkovi tlapa. Zeptám se na to veta.¨
Na druhé straně když nesu těžkou tašku, tak se mi pak třepe ruka taky. Nemůže to být prostě jen reakce na námahu?
Taky mě to ale docela vyděsilo (jestli toho na něj není moc).

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání