Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Toblerone
Autor Zpráva
nels
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 17:37
- Nahlásit

tak ani nevím jak to napsat,můj pes totiž dnes zůstal na hodinu sám doma a evidentně se hoooodně nudil.no a v kuchyni našel čokoládu toblerone - 5 balení.Nezbyl ani jeden obal,všechno sežral!!!!!!
vím,že čoko je pro psi nebezpečná,tak mám trochu obavy,ale on je strašně veselej a happy.no co mám na to říct?

joli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 17:48
- Nahlásit

To sežral i s obalem ? l A co je to za pejsana ? Snad ne nějaký pětikilový prcek....

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 17:52
- Nahlásit

no čokoláda ve velkém množství může být i jedovatá.......jestli tedy pejsánek nebude tou čokou tak trošku zdrogovanej, když píšeš, že je "strašně happy".... No pozoruj ho 24 h.denně konroluj stolici a při pochybnostech mazej k vetovi.... Držím palce....Pokud vím, tak toblerone má obal víceméně papírový, takže to by mu zas ublížit nemělo....Náš stařík si v papírech přímo libuje...(jak může, ukradne papírový kapesník či rozcupuje krabici od bot a kus zbaští, když se mu naskytne příležitost....a nikdy mu nic nebylo...)

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 18:02
- Nahlásit

no můj pes jednou na vánoce slupnul tři kolekce i s alobalem přesto že mi všichni tvrdili že to vykadí ,mazali jsme k vetovi ,ten mu píchl injekci a pes to vyzvrátil,říkal že je dobře že jsme přišli protože čokoláda ve velkém množství psovi vadí a ten alobal by mu asi ucpal střeva

nels
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 18:42
- Nahlásit

joli

i s obalem.půlroční RR,tedy asi 30 kilový.

zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 19:08
- Nahlásit

kolik má čokoláda Toblerone procent kakaa a jak velké je jedno balení?
nejsem vete, ale tipla bych že to byla mléčná čokoláda dejme tomu stogramová?
Tak bych to při 30kg neřešila.

zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 19:13
- Nahlásit

ačkoli půl kila čokolády? to by bylo špatně i mně!

ifa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 19:18
- Nahlásit

nels
naše 11tiletá pudlice taky doma ráda hospodaří, když je sama.Před čtvrt rokem takhle sežrala 2 tabulky čokolády Lindt. Byla pak 2 dny pěkně nafouklá. Bála jsem se,že se nevykadí, ale dali jsme ji lžičku oleje a nakonec to šlo. K vetovi jsme tenkrát bohužel nešli, nevěděla jsem, že je čokoláda pro psy tolik toxická,dneska bych určitě šla.Od té doby se totiž potýkáme s problémy s játry.Určitě to nebylo jen tou čokoládou,ale jisté je, že od té doby se to hodně zhoršiloTvůj pejsek je ale mlaďoučkej,určitě mu to tráví lípHlavně ať se to moc neopakuje.My už máme doma před ní schovaný snad všechno, především odpadkový koše

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání