Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Operovala jsem.
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:21
- Nahlásit

Garfieldovi alias Gafóze Fruktóze (jak mu říkáme) oteklo trošku horní víčko na oku. Měl to zarudlé, ale nic tam nebylo vidět. Asi za dva dny mu to začalo mokvat, oteklo ještě víc a tak jaksi se to hnusilo, ale nevěděla jsem co a z čeho tam má, tak jsem mu to vydesinfikovala. Včera to bylo zas takový škaredý, že už se mi ani vlastní pes nelíbil. Tak jsme ho povalili na zem (zalehlo ho asi 12 lidí) a já mu to víčko pořádně natáhla a on tam měl naditou kuličku s malou mokvavou rankou. Tak jsem mu to zmáčka a vylítl z toho hnis a pak moc a moc krve (cca 3 litry) a řekla bych, že mu tam zůstala klíšťákova hlavička a trošku se mu tam zhnisala. Ale nechtělo se jí jaksi vyhnisat ven, tak jsme jí v tom vyhnisání pomohli a dneska už mám zase krásnýho psa se souměrnýma očima a upřimným pohledem. Ale rejpat se psovi přímo nad okem a mačkat mu to a rozlejvat mu tam žíravinovou desinfekci - nic moc.

Joker
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:31
- Nahlásit

3 litry krve? Tos ho odkrvila, ne? Člověk má 6

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:34
- Nahlásit

Joker
, dobře tak 2,5 l.

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 10:01
- Nahlásit

To seš fakt dobrá. Já bych už letěla k vetovi! Rejpat se psovi v očích a mačkat mu to tam bych si teda fakt sama netroufla! Vážně máš můj upřímný obdiv!

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 10:04
- Nahlásit

...to jsem pouze tak hloupá a lehkomyslná...

bord
# Zasláno: 7 Lis 2005 10:06
- Nahlásit

Anonymní
- To chce mít svatou trpělivost ...a to ten pes asi má
navíc mi něco říká,že to nebude poslední akce tohoto druhu...

evina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:09
- Nahlásit

Garfield:gratuluji k dobrému žaludku!!!Mě stačilo když jsem pesanovi musela čistit rány po pokousání.Injekční stříkačku strčit do té vykouslé díry a vstříknout tam hypermangan.Vážně jsem pak měla dost...

Sara 03
# Zasláno: 7 Lis 2005 13:08
- Nahlásit

Ahojky.
Klobouk dolů.Obdivuji Vás oba /Tebe i hafa/.Jen když se podívám na bolístku toho mího rošťáka,tak zdrhne.

Anonymní
# Zasláno: 7 Lis 2005 19:03
- Nahlásit

on by v podstatě veterinář možná udělal to samý za minimálně 500kč.odvážnému štěstí přeje.
hana

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání