Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / kulhá
Autor Zpráva
zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 08:41
- Nahlásit

moje fenka včera začala kulhat na zadní nohu
nestěžuje si, nekvíká, nohu si neolizuje ani neočichává, jen nohu odlehčuje, někdy jde po třech, za chvíli běží za míčkem s plným nasazením, ale pak zas o to víc odlehčuje
noha ji i párkrát zradila při chůzi do schodů nebo při výskoku na gauč

nevšimla jsem si, že by do něčeho vrazila nebo na něco šlápla, prohmatala jsem jí celou nohu, ale nijak nedala najevo, jestli je nějaká část bolestivější, s baterkou jsem jí milimetr po milimetru prohlédla packu, meziprstí, drápky ... nic jsem nenašla, žádné bouličky, žádná červená místa.

na veterině jsme poslední dobou pečení vaření, tak než tam zas vyrazím, jak dlouho mám počkat, jestli se to "nespraví" samo?

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 08:43
- Nahlásit

Já bych zkusila pár dní klidového režimu, držet fenku v teple a pokud by se to nelepšilo, nebo by se tvářila, že jí to bolí, šla bych k vetemu.

zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:00
- Nahlásit

fromeli
díky
klidový režim to je krátká procházka, procházka na vodítku nebo radši vůbec žádná? Jsme v domku, takže venčení klidně zvládne i na zahradě.
Myslíš, že bych na případnou procházku už teď měla vytáhnout obleček, aby byla v teple?

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:11
- Nahlásit

zuzka
no jestli jí bolí záda nebo klouby apod., tak v tomhle sychravém počasí bych klidně oblek nasadila.
U nás je klidná procházka na vodítku a krátká, prostě jen vykonání potřeby a šup domů.
Co je to za pejska?

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:20
- Nahlásit

zuzka
Klidovej režim je (alespoň v podání naší veterinářky) procházka kolem baráku na vodítku a domů... Já teda psici měla navolno, ale ona se dala udržet povelama, aby nedělala kraviny..

zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:23
- Nahlásit

fromeli
je to roční fenka ČSP ( www.kocovi.com/bela )

tak ji zkusím nechat pár dní doma a žádné vycházky a uvidíme
tím se vyřeší i to teplo a oblek necháme až na zimu

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:28
- Nahlásit

zuzka
je moc hezká

zuzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:42
- Nahlásit

fromeli
díky a hlavně díky za radu,
naš veterinářka je slušná, tak ani slůvkem nenaznačí, ale už si asi myslí, že jsem až přespříliš starostlivá
(po Belině zánětu dělohy tam běhám s každým výtokem )

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:45
- Nahlásit

zuzka
no to se nedivím, já taky zkoumám každej prd

alesh23
# Zasláno: 7 Pro 2005 19:31
- Nahlásit

Náš pes má ten samý problém!Opravdu nevíme, co mu je, zítra zajdu k veterináři.

Anonymní
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:24
- Nahlásit

máme to taky, ale přední packa.......máme taky klid na lůžku- no to se hezky řekne,že jo) obejdeme barák a domů do tepla,kde pak řádí) dostal jakýsi lék, ale dnes se bere poslední prášek a nezabralo to......vete říkala, že pokud nezabere jdeme raději na RTG. Večer byl ok, ráno vstal a kulhal- předtím žádná mimořádná zátěž...
že by virus? (

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání