| Autor |
Zpráva |
amy
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 18:23
- Nahlásit
Prosím,jestli někdo znáte pana veterináře GLOSSE z Frýdku místku,mohli by jste mi zdělit vaše zkusenosti?
|
monika
|
# Zasláno: 6 Lis 2005 19:52
- Nahlásit
Nejlepší veterinář v okolí Frýdku-Místku je pan doktor Konvička.Ordinuje ve Frýdlantě nad Ostravicí, ale je opravdu supr.Je to člověk, kterému jde o zvířátko.Jméno Gloss jsem ještě neslyšela.
|
amy
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:31
- Nahlásit
Ta díky a kde ve Frýdlantě ten doktor sídlí?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 13:23
- Nahlásit
Jé někdo z F-M. Jméno Gloss jsem ještě neslyšela. My chodíme k Janákovi - je v pohodě. Pohotovost má Šlachta, naší fence moooc pomohl při štěňátkách.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 07:39
- Nahlásit
Šlachta je moc drahý a na tu cenu bych neřekla že moc kvalitní.Má toho moc a nestihá.Konvička je ve Frýdlantě v bývalém JZD.Přes celý Frýdlant, středem města, směr Ostravice-Čeladná, kolem Ferrumu,Normy, restaurace Venuše a tam to hned po pravé straně je.Od toho Ferrumu je to asi 300m. tel.558675064,kl.42,556836676,603540986.Můžete mu klidně volat na mobil, je fakt prima a poradí i po telefonu.Jinák ten Janák je taky fajn,ale u něj se platí i za šáhnutí na kliku.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 08:13
- Nahlásit
oprava, když pojedete k Venuši, tak je to vchod do JZD (vlevo)
|
amy
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 09:12
- Nahlásit
Tak moc děkuji za kontakt a možná se tam potkáme.Já mám fenku boxera
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 10:11
- Nahlásit
já mám německou dogu (10 měsiců), bydlím kousek od tama.tak dobré pořízení
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 10:51
- Nahlásit
je fakt, ža u Janáka se platí už za pozdrav, ale už jsme tam dlouho, tak si mi nedovolí naučtovat hrazné palky. Šlachta sám už dělá jen pohotovost, má husté vybavení, a kolem sebe spoustu mladých doktorů. A nechá si za to taky zaplatit, ale co člověk nadělá pro svého miláčka v neděli v 24,00. Přijeli jsme s akutním zánětem po porodu v fence zůstalo jedno mrtvé mimiško ... do 15 min. byla na opračním sale .. fakt se hrálo o čas ... 6000,- popravdě jsem čelaka víc.
Jana
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 10:52
- Nahlásit
chodíte někde na cvičák?
My máme fenku křížence RR + NO + Tosa inu, taková maxi podvraťačka Julie.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 11:14
- Nahlásit
Že je Šlachta jediná opravdu dobře vybavená veterina je sice pravda, ale myslím si, že kdyby nebyl tak drahý tak k němu bude chodit víc lidí a bude mít taky rychleji zaplecené přístroje.Taky v poslední době dost změnil chování a už to není ono.Mám ráda veta, který je taky jenom člověk.
jinak na cvičák s doginou nechodím, cvičím si ji sama a docela jí to jde.nějaké zkušenosti mám, tak teď je v trošku jiné podobě aplikuji na ní.máme ale pubertu a je to težký.dobrý cvičák provozoval pan Ondračka v Sedlištích, ale nevím jak na tom je teď s časem.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 13:35
- Nahlásit
od pana Ondrčky máme naši mixku. Raději pomlčím o podmínkách ustajení i přistupu v útulku.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 14:50
- Nahlásit
a neznáte doktora resse?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 15:12
- Nahlásit
Já nechci v žádném případě pana Ondračku obhajovat, ale já tam měla pesu v hotelu a byla jsem spokojená.Naši brali NO od něj z útulku a taky bez problémů.Nevím na koho si zrovna narazila, ale já tam problém nikdy neměla.
|