| Autor |
Zpráva |
Maky
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 12:23
- Nahlásit
Poradíte mi někdo dobrého veterináře? Představovala bych si odborníka se zájmem o každé zvíře v ordinaci a takového, který umí říct nevím a pošle vás ke kolegovi a všechno vysvětlí... Takového u kterého byste měli pocit, že vetrerinu studoval kvůli vašemu psu?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 12:26
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=4&topic =1374
Tady se o tomto trochu diskutovalo.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 13:34
- Nahlásit
Sali
Kam chodíš na veterinu Ty?
Jako lékař máš určitě přísná měřítka...
Maky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 13:41
- Nahlásit
Maky-jak to dneska vypadá netuším,neb lidi se střídají a já v Praze už přes 5 let nežiju....
Měla jsem spolužáka na Libuši,tam byli fakt dobře vybavení a uměli,a běžný věci jsem si nechávala dělat nejdřív u kolegy ze cvičáku v Modřanech,ale on už snad praxi nemá či co,nebo pak v Lípovce vedle mýho bejvalýho pracoviště...tam byly dvě nesmírně precisní doktorky.
|
Maky
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 13:46
- Nahlásit
Sali
Děkuju za odpověď. Já právě vystřídala už pár vetů a nějak nikoho nemůžu najít. Jeden mi špatně vykastroval čubí, druhej byl nepříjemný na lidi, atd. Myslím, že s tím mají všichni svou zkušenost... Ach jo.
V té Lípovce myslíš doktorku Ljubicu Nečasovou? U ní jsme byli s ptáčkem a byla moc milá a precizní. Byla mi doporučena jako odborník na ptáky, tak nevím jak to má se psy...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 13:56
- Nahlásit
Maky
ta tam snad byla úplně nově když jsem tam byla naposled....myslela jsem ty dvě původní.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 13:57
- Nahlásit
Sali
Aha, teď je tam ona, nějaká mladá doktorka a dva doktoři, takže ty "Tvoje" už tam nejsou.
Maky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 16:13
- Nahlásit
Sali
kterypak z vetu na Libusi je tvuj spoluzak???
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 17:29
- Nahlásit
Jirikovo
PŘÍMO ZAKLADATEL,spolužák z gymplu....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 17:52
- Nahlásit
Jaké máte zkušenosti s MVDr.Novozámskou a jejími kolegyněmi (myslím MVDr. Dvořáková a MVDr. Vítková) z ordinace v Liliové ul.?
|
vaness
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 23:31
- Nahlásit
Ahoj! My chodíme na veterinu na Praze 9, v Kolmé ulici. Myslím, že je to tam opravdu dobré. Vždycky nám tam pomohli. Doma máme mini Zoo, takže jsme tam docela často Očkování, preventivní prohlídky i zdravotní problémy... Je tam snad 5 veterinářů a každý má několik specializací.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Lis 2005 09:02
- Nahlásit
lidi prosím kterej veterinář je dobrej v okolí kladna či slaného nevíte někdo?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2005 19:36
- Nahlásit
Anonymní
S MVDr. Dvořákovou mám jenom ty nejlepší zkušenosti!!! Má ještě jednu svojí ordinaci ve Všenorech u Prahy, kam chodíme. Chodili jsme za ní se starým jezevčíkem a nyní s labradorkou. Vše je v pohodě, ale zase jsme žádné (zatím) větší operace absolvovat nemuseli... Ale věřím jí na 100% a to je, myslím, asi to nejdůležitější
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 21:14
- Nahlásit
oáíá
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 21:15
- Nahlásit
Já doporučuji MVDr.Skácela z ulice Sdružení 16,Praha-Nusle.Opravdový profesionál se skvělým přístupem ke zvířatům.
Martin
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 21:23
- Nahlásit
chci se zeptat někoho kdo chodí k svobodníkovi do kobylis - snažím se tam dovolat,ale buď mám špatné číslo nebo nemám štěstí na ordinační hodiny.nikde na netu jsem je nenašla,mohl by jste mi teda někdo napsat kdy má otevřeno?děkuji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:13
- Nahlásit
nels
Já tam chodíim - otvíračka je myslim 9-19 ale ruku do ohně bych za to nedala
kdybys potřebovala (třeba by ses nedovolala ani zítra, tak se někde podívám po očkováku a napíšu ti na ně číslo...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:21
- Nahlásit
birma
to by si byla moc hodná.už třikrát jsem se nedovolala.a si tam spokojená?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:25
- Nahlásit
nels
moc. Párkrát jsem neplatila nic a to třeba i za půlhodinovou konzultaci. Oba jsou odborníci, vědí na co mají vybavení a na co ne - pošlou tě jinam. Necpou do psa zbytečné prášky, neposílají ho na zbytečné operace. Všechno co mu dávají (jakékoli prášky, injekce) tak vím přesně co a proč dostává a proč to není něco jiného....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:27
- Nahlásit
nels
jo a ještě něco - pamatují si mě. Na mě dělá úžasný dojem, když se představím do telefonu a bez zaváhání se ozve - to jste vy ta s tím černým cane corso (rozhodně nemají šanci to najít v kompu). Když jdu s kočkou paní doktorka (většinou natrefíme na ní) se mě zeptá na psa a naopak
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:29
- Nahlásit
birma
tak to jsem ráda.teď chodím sice hned vedle do ulice,ale tomu vetovi musíš skoro poradit co má dělat,na psa se bojín sáhnout (aspoň to tak vypadá) a hlavně si je takovej nejistej ve všem.a to je nejhorší,protože já mám o malýho třeba strach,tak běžím k vetovi a ten ti řekne: "né,to bude asi v pořádku".ASI?!!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:35 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
nels
Popíšu ti situaci, která podle mě u nich mluví za všechno. Přišla jsem z práce domu a pes na mě čekal před domem (bydlíme v paneláku). Vyskočil z okna z druhého patra. Vypadal naprosto v pohodě, ale přecejenom - člověka něco takového vyděsí. Volala jsem na veterinu a sestřička (myslím, že je taky MvDr - manželka pana doktora Svobodníka) se mě vyptala jak pes vypadá, jestli o něco nebolí a jak se chová. Řekla jsem že je všechno absolutně normální. Tak mi řekla ať si dám panáka na uklidněnou. Psa k nim nevozím, že by se zbytečně stresoval a doma ho sleduju. Kdyby se mi cokoli nezdálo, tak mám přijet. Stejně ho prý znám nejlíp a jakoukoli změnu poznám. Ještě mi poradila jak moc mu můžu dát napít a najíst.
Hodně mi rozhovor s ní pomohl.
No a pes je naprosto v pořádku - podezírám ho, že na tom neviděl nic zvláštního.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 22:50
- Nahlásit
birma
tak to se na tebe asi hooodně těšil,že ti šel takhle naproti
ne,vážně,já bych si musela dát těch panáků aspoň 5 abych se na tvém místě uklidnila.
tak to se tam celkem těším.chci prostě vědět,že mám místo kde mně uklidní a kde psovi pomůžou když bude třeba..
ještě něco,mají tam RTG a tak,nebo tě pošlou někam jinam?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 23:06
- Nahlásit
nels
to tě pošlou, ale poradí ti kam, kde je to nejlepší a kde jsou odborníci. To se mi právě líbí - přirovnávají se k praktickým leékařům a mají přehled kam jít
|