Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / poranění jazyka
Autor Zpráva
haha
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:10
- Nahlásit

můj labradopitbuloš si dneska při hře rozřízl jazyk o plastovou lahev ,teklo mu dost krve ,docela mě vyděsil,teď už to nekrvácí ale je tam vidět rána ,nemáte někdo zkušenosti co s tím , namazat to nelze ,zašít asi taky ne ,mám strach aby se mu tam něco nedostalo.díky

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:17
- Nahlásit

haha
A jak je to velké? Jazyk hodně krvácí.

haha
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:19
- Nahlásit

asi 2 cm

haha
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:22
- Nahlásit

teď chuděra spí v křesle ale stejně pořád mlaská, měl na tý lahvi víčko asi to bylo o něj ,nikdy už jim to s víčkem na hraní nedám ,ale on mi ji stejně ukradl z odpadků, nenapadlo by mě že to bude tak ostrý

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 22:02
- Nahlásit

No, Hugo si uz dost casto poranil jazyk, ale nie tak vyrazne, myslim ze jazyk a dasna su velmi lahko a rychlo hojace sa tkaniva. Ja by som to nechala tak, podla mna, uz rano bude badat, ze sa to stiahlo. Nema ho prerezany, iba porezany, vsak?

haha
# Zasláno: 1 Lis 2005 22:13
- Nahlásit

pigie
přeřezaný ho nemá, teď byl pít ,už to nekrvácí ,snad to bude dobré,i když já stejně celou noc budu na něj koukat,já jsem hrozná jak pejskům něco je.

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 22:16
- Nahlásit

To poznam. Ale urcite na jazyku je rana najmenej nachylna na infekcie nez kdekolvek na tele. Ak by to rano nevyzeralo, ze sa to hoji (co na 99,99% naozaj nebude), tak veterina Sucitim s tebou, mam nocnu, budem na vas mysliet

haha
# Zasláno: 1 Lis 2005 22:19
- Nahlásit

pigie
díky,uvidím zítra ,když tak se s ním na tý veterině radši zastavím,zítra dám vědět jak to dopadlo

pigie
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 22:26
- Nahlásit

Urcite to bude dobre Neboj. Ale isto daj vediet

Joker
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 22:27
- Nahlásit

Já bych mu to mázla genciánou. Ta je vynikající

haha
# Zasláno: 2 Lis 2005 07:33
- Nahlásit

ahoj všicni vypadá do dobře,krev už mu neteče a na pohled to vypadá líp,tu genciánu sice hned slízal ale zatím na veterinu nejdeme tedy alespoň s Ronem ne ,zase ten nejstarší Miška mi v noci 5 krát zvracel takže kdo ví co se na nás žene ,ale budeme zatím vyčkávat.ještě jsem se chtěla zeptat můj Brit má na zadních paspárky ,zapoměli mu je odstranit ,zatím mu to nějak nevadí ale trnu aby si je někde nezatrhl dávali jste je někdo odstranit dospělýmu psovi?

Simona
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2005 18:34
- Nahlásit

Já měla s kokřicí minulý rok stejný problém, rozřízla si jazyk o list knihy, cca 3 cm, na veterině se na ni podívali, dali nám ještě dva dny, někdy se rána zacelí sama, ale nakonec jsme se stejně vraceli, nic se nezměnilo. Dali jí narkózu, jazyk zašili, po zákroku mě skoro nepoznaladva dny ještě nebyla ve své kůži, na radu veterináře jsme jí mixovali rýži s kuřecím masem, potom byla zase jako rybička.

haha
# Zasláno: 15 Lis 2005 18:50
- Nahlásit

můj už to má taky dávno zahojený ,jenom po tý genciánce strašně bublal až mi ho bylo líto že jsem mu to dala,telky mu z čumy úplně proudy slin ,asi to nějak nesnáší ,jiným psům to nikdy nevadilo ani když to olízali ,alespoň vím že ho s tím už radši natírat nebudu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání