Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Moje fena žere hovinka-pomoc
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:30
- Nahlásit

Moje fena žere hovinka-pomoc

Pavel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:31
- Nahlásit

Něco jí chybí!

Anonymní
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:34
- Nahlásit

No jo ale co?

Pavel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:36
- Nahlásit

Vitamíny. Zkus Roboran.

Pavel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:38
- Nahlásit

Je snad nejlacinější na trhu, dostaneš ho v lékárně, nebo v drogerce.

Anonymní
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:39
- Nahlásit

Jedná se o sedmiletou malou kníračku,nikdy dříve to nedělala až poslední měsíc.Je to hrozné spolužití...

Pavel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:42
- Nahlásit

Někteří pejsci bývají na stará kolena prasátka, ale v 7 letech to asi bude problém těch vitamínů.

Anonymní
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:43
- Nahlásit

Díky za radu,vyzkouším ty vitamíny.

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:35
- Nahlásit

Please a do kdy je bude žrát štěně?? Už aby to přestalo...

monika
# Zasláno: 31 Říj 2005 13:56
- Nahlásit

to moje to baštilo asi do osmi měsíců.hlavně svoje.

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:04
- Nahlásit

monika
no tak to si ještě počkáme
já si taky říkám, že do půl roku to budu muset přetrpět. žere cizí, hlavní psí a kočičí, ale nepohrdne ani ničím jiným.

Pavel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:07
- Nahlásit

Každému chutná něco jiného.

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:17
- Nahlásit

A má teda smysl ho za to vůbec okřikovat?

monika
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:19
- Nahlásit

já ji okřikovala, nasazovala náhubek, ale ona si stejně našla způsob jak nato.je to prostě silnější.Dokonce se mi stalo, že to nesežrala hned, ale až další vycházku šla najisto.

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:32
- Nahlásit

monika
Jo přesně, on si pamatuje, kdy ho okřiknu a neudělá to třeba, ale šup a na další se tam vrátí a rychle to zblajzne.

nels
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:38
- Nahlásit

já mám stejný problém.malýmu bude 7 měsíců a když najde hovínko,tak přestane úplně reagovat na moje pokusy o přivolání,jinak poslouchá skoro perfektně a dá se odvolat i ze hry s ostatníma psama. myslíte,že ten roboran je vhodný i pro něj,nebo počkat až ho to časem přejde a zatím to nějak přetrpět?

monika
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:39
- Nahlásit

stejně okřikuj dál, ale hlavně trpělivost.mě každý říkal, že jí něco chybí, já ji málem i foukala do zadečku aby měla co potřebuje a stejně to žrala.vydrž, přejde to samo.

nefer
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:49
- Nahlásit

Terri
Bohužel tě asi zklamu, ale většině psů to trvá až do roka, jsou psi, kteří budou žrát výkaly celý život. S Virginií také bojuji ještě teď. Ale zhruba od toho roka je i při "zavětření" ovladatelná, takže se dají její chutě zvládat přes poslušnost. Okřikování a trestání tedy má smysl.
Rozhodně ale není tvrzení, že když pes žere hovínka, chybí mu vitamíny, 100% pravdivé. Většině psů to prostě chutná, kort těm mladým.

Pokud ale bude požírat vlastní výkaly, chce to na veterinu. To mlůže být způsobeno nedostatkem některých minerálů a to je potřeba napravit.
I tady ale existují případy, kdy má tohle chování jiné důvody. Některé feny začnou požírat výkaly (i ty vlastní) při hárání a při přípravě na falešku (jako třeba ta moje :shame

Nels
Myslím, že přidávání vitamínových preparátů, by si měla nejdříve konzultovat se svým veterinářem

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 10:01
- Nahlásit

nefer
Ahoj
Vlastní naštěstí nežere, jen do nich občas šlápne .
Potvory jedny prasopsí.

nefer
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 10:05
- Nahlásit

Vlastní naštěstí nežere, jen do nich občas šlápne

časem se naučí vyhýbat, s tím jsem si u štěnda užila také. A buď ráda, že máš psa. Virginie si pořád občas kecne tak, že si prostě načůrá pod nohy

monika
# Zasláno: 1 Lis 2005 12:06
- Nahlásit

mě minule vyrazil dech mrňous od babi.je mu deset měsíců.přijeli, on si ve stoje na zadních očichal naši doginu a žačal mi občůrávat rohy doma.myslela jsem, že mě raní mrtvice a manžel se málem potrhal smíchy.při úklidu mi řekl, ať se na to vy..., že ulízím jak nemocná a stejně mě to tady pes občurává.

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 13:32
- Nahlásit

monika
Přijal Tě bez výhrad do smečky

monika
# Zasláno: 1 Lis 2005 14:06
- Nahlásit

no to je fakt supr,to je to poslední, co jsem si přála

Anonymní
# Zasláno: 1 Lis 2005 19:10
- Nahlásit

No náš 3 1/2 měsíční Jork taky baští, hlavně teda svoje ale i kočičí. Jestli to dobře chápu co jste psali výše, tak ho to teda časem přejde? A že by mu chyběli vitamíny? Krmíme Eukanubou a i podle veta tam má vše co potřebuje....

joli
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 19:41
- Nahlásit

Náš sedmiměsiční žere taky, naštěstí ne svoje ale na louce je jak vysavač, luxuje všechny zaječí bobky, prase jedno

S tím věkem nevím, jestli to přejde, fenka žrala kdysi bobky taky, pořád až do smrti.....a nebyla to příčina smrti, umrela na starobu a ne na otravu bobkama......

evina
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:28
- Nahlásit

Můj štěník je také hrozný...každou chvíli si ty svoje fousy někde smočí.A nevybírá si ty svoje ani jiných pejsků ale ty u nichž je ještě zapomenut toaletní papír:madoma hned drhneme hubu mýdlem.Už jsem prasečímu prckovi i věnovala báseň...
Mou láskou jsou knírači
co vyrůstají do krásy.
Bohatý vous a ofinka,
rád žere venku hovínka.
Z tlamičky se pak line "vůně",
umýt hubu nejsme líné.
Však je to zatím štěňátko,
naučí se to zakrátko.
Že fujtajblíky se nežerou,
pes má býti oporou.
V hlídače on roste nám,
však knírače já dobře znám.

Anonymní
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:50
- Nahlásit

Tak zaječí jim chutnají. To je neodolatelný mňamka i pro slušně vychovaný psy. To mi věřte. Občas ty chutě ujedou každému.

Pavel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:51
- Nahlásit

Pardon - Pavel

monika
# Zasláno: 2 Lis 2005 07:46
- Nahlásit

No, naší Dorině strašně chutnají kobylince a kozí bobky.Dorve se k tomu i přes náhubek.Kokřice mi nikdy nic takového nedělala,ale doga je fakt popelnice.

Anonymní
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:26
- Nahlásit

Basnicka je skvela, vubec jsem se zasmala pri cteni teto diskuze, diky!Mam stene, ale nastesti se k poradnemu hovnousovi jeste nedostalo, ale asi nas to take jednou ceka a nemine!

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:02
- Nahlásit

Můj pes bohužel začal žrát kromě hovínek taky blujánky (když se někdo vyzvrací). Je to děsně nechutné a dlouho to smrdí, dokonce i když mu umyju tlamičku mýdlem

evina
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:33
- Nahlásit

Kamco:můj bohužel také nepohrdne tímto.Je to fakt nechutný a dlouho po tom smrdí i dech psa.A tohle jde i přes košík který také pak drbu.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2005 09:14
- Nahlásit

Asi mají v genech někde kus prasete. No jako člověk (ale jiným ujetým směrem)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání