| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:30
- Nahlásit
Moje fena žere hovinka-pomoc
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:31
- Nahlásit
Něco jí chybí!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:34
- Nahlásit
No jo ale co?
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:36
- Nahlásit
Vitamíny. Zkus Roboran.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:38
- Nahlásit
Je snad nejlacinější na trhu, dostaneš ho v lékárně, nebo v drogerce.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:39
- Nahlásit
Jedná se o sedmiletou malou kníračku,nikdy dříve to nedělala až poslední měsíc.Je to hrozné spolužití...
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:42
- Nahlásit
Někteří pejsci bývají na stará kolena prasátka, ale v 7 letech to asi bude problém těch vitamínů.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:43
- Nahlásit
Díky za radu,vyzkouším ty vitamíny.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:35
- Nahlásit
Please a do kdy je bude žrát štěně?? Už aby to přestalo...
|
monika
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 13:56
- Nahlásit
to moje to baštilo asi do osmi měsíců.hlavně svoje.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:04
- Nahlásit
monika
no tak to si ještě počkáme
já si taky říkám, že do půl roku to budu muset přetrpět. žere cizí, hlavní psí a kočičí, ale nepohrdne ani ničím jiným.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:07
- Nahlásit
Každému chutná něco jiného.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:17
- Nahlásit
A má teda smysl ho za to vůbec okřikovat?
|
monika
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:19
- Nahlásit
já ji okřikovala, nasazovala náhubek, ale ona si stejně našla způsob jak nato.je to prostě silnější.Dokonce se mi stalo, že to nesežrala hned, ale až další vycházku šla najisto.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:32
- Nahlásit
monika
Jo přesně, on si pamatuje, kdy ho okřiknu a neudělá to třeba, ale šup a na další se tam vrátí a rychle to zblajzne.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:38
- Nahlásit
já mám stejný problém.malýmu bude 7 měsíců a když najde hovínko,tak přestane úplně reagovat na moje pokusy o přivolání,jinak poslouchá skoro perfektně a dá se odvolat i ze hry s ostatníma psama. myslíte,že ten roboran je vhodný i pro něj,nebo počkat až ho to časem přejde a zatím to nějak přetrpět?
|
monika
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:39
- Nahlásit
stejně okřikuj dál, ale hlavně trpělivost.mě každý říkal, že jí něco chybí, já ji málem i foukala do zadečku aby měla co potřebuje a stejně to žrala.vydrž, přejde to samo.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
Terri
Bohužel tě asi zklamu, ale většině psů to trvá až do roka, jsou psi, kteří budou žrát výkaly celý život. S Virginií také bojuji ještě teď. Ale zhruba od toho roka je i při "zavětření" ovladatelná, takže se dají její chutě zvládat přes poslušnost. Okřikování a trestání tedy má smysl.
Rozhodně ale není tvrzení, že když pes žere hovínka, chybí mu vitamíny, 100% pravdivé. Většině psů to prostě chutná, kort těm mladým.
Pokud ale bude požírat vlastní výkaly, chce to na veterinu. To mlůže být způsobeno nedostatkem některých minerálů a to je potřeba napravit.
I tady ale existují případy, kdy má tohle chování jiné důvody. Některé feny začnou požírat výkaly (i ty vlastní) při hárání a při přípravě na falešku (jako třeba ta moje :shame
Nels
Myslím, že přidávání vitamínových preparátů, by si měla nejdříve konzultovat se svým veterinářem
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 10:01
- Nahlásit
nefer
Ahoj
Vlastní naštěstí nežere, jen do nich občas šlápne .
Potvory jedny prasopsí.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 10:05
- Nahlásit
Vlastní naštěstí nežere, jen do nich občas šlápne
časem se naučí vyhýbat, s tím jsem si u štěnda užila také. A buď ráda, že máš psa. Virginie si pořád občas kecne tak, že si prostě načůrá pod nohy
|
monika
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 12:06
- Nahlásit
mě minule vyrazil dech mrňous od babi.je mu deset měsíců.přijeli, on si ve stoje na zadních očichal naši doginu a žačal mi občůrávat rohy doma.myslela jsem, že mě raní mrtvice a manžel se málem potrhal smíchy.při úklidu mi řekl, ať se na to vy..., že ulízím jak nemocná a stejně mě to tady pes občurává.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 13:32
- Nahlásit
monika
Přijal Tě bez výhrad do smečky
|
monika
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 14:06
- Nahlásit
no to je fakt supr,to je to poslední, co jsem si přála
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 19:10
- Nahlásit
No náš 3 1/2 měsíční Jork taky baští, hlavně teda svoje ale i kočičí. Jestli to dobře chápu co jste psali výše, tak ho to teda časem přejde? A že by mu chyběli vitamíny? Krmíme Eukanubou a i podle veta tam má vše co potřebuje....
|
joli
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 19:41
- Nahlásit
Náš sedmiměsiční žere taky, naštěstí ne svoje ale na louce je jak vysavač, luxuje všechny zaječí bobky, prase jedno
S tím věkem nevím, jestli to přejde, fenka žrala kdysi bobky taky, pořád až do smrti.....a nebyla to příčina smrti, umrela na starobu a ne na otravu bobkama......
|
evina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:28
- Nahlásit
Můj štěník je také hrozný...každou chvíli si ty svoje fousy někde smočí.A nevybírá si ty svoje ani jiných pejsků ale ty u nichž je ještě zapomenut toaletní papír:mad oma hned drhneme hubu mýdlem.Už jsem prasečímu prckovi i věnovala báseň...
Mou láskou jsou knírači
co vyrůstají do krásy.
Bohatý vous a ofinka,
rád žere venku hovínka.
Z tlamičky se pak line "vůně",
umýt hubu nejsme líné.
Však je to zatím štěňátko,
naučí se to zakrátko.
Že fujtajblíky se nežerou,
pes má býti oporou.
V hlídače on roste nám,
však knírače já dobře znám.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:50
- Nahlásit
Tak zaječí jim chutnají. To je neodolatelný mňamka i pro slušně vychovaný psy. To mi věřte. Občas ty chutě ujedou každému.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 20:51
- Nahlásit
Pardon - Pavel
|
monika
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 07:46
- Nahlásit
No, naší Dorině strašně chutnají kobylince a kozí bobky.Dorve se k tomu i přes náhubek.Kokřice mi nikdy nic takového nedělala,ale doga je fakt popelnice.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:26
- Nahlásit
Basnicka je skvela, vubec jsem se zasmala pri cteni teto diskuze, diky!Mam stene, ale nastesti se k poradnemu hovnousovi jeste nedostalo, ale asi nas to take jednou ceka a nemine!
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:02
- Nahlásit
Můj pes bohužel začal žrát kromě hovínek taky blujánky (když se někdo vyzvrací). Je to děsně nechutné a dlouho to smrdí, dokonce i když mu umyju tlamičku mýdlem
|
evina
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:33
- Nahlásit
Kamco:můj bohužel také nepohrdne tímto.Je to fakt nechutný a dlouho po tom smrdí i dech psa.A tohle jde i přes košík který také pak drbu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2005 09:14
- Nahlásit
Asi mají v genech někde kus prasete. No jako člověk (ale jiným ujetým směrem)
|