Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / ulomený zub
Autor Zpráva
ernestýna
# Zasláno: 24 Říj 2005 10:33
- Nahlásit

Můj pejsek si ulomil špičák a trojku a tak z 1/3 mu zůstaly v čelisti. Lom je docela rovný ale jde vidět dřeň. Máte někdo zkušenost s psím zubařem? Jsem z Prahy 2. Děkuji

Niko
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2005 10:36
- Nahlásit

ernestýna
Mýmu se to taky stalo-zlomil se mu špičák a v dásni mu kousek zůstal, který je navíc rozštěpený na tři části /nechápu, jak se to mohlo stát/. Byla jsem s tím u veta a ten řekl, že by to nechal být, že sám dovypadne. Akorát to tám sledovat, kdyby mu to nějak natíkalo nebo tak něco... a taky se s ním mám přetahovat, abych tomu pomohla... Asi je to normální

Tina
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2005 11:49
- Nahlásit

Mé fence se také ulomil zub - horní špičák. Ulomil se až u dásně, veterinář nám dal antibiotika, aby se do ranky nedostal zánět a nechal to tak. Je to už půl roku a žádné problémy nemáme.

Joker
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2005 11:53
- Nahlásit

Mojí psici se taky ulomil. Řezák napůl, až k dásni. Žila s tím několik let bez problémů. Nedávno jsme byli na čištění zubů, tak jsem jí ho nechala rovnou vytrhnout, ale žádný problém nebyl

evina
# Zasláno: 24 Říj 2005 12:38
- Nahlásit

mému psu se ulomila oboustranně M2.Skutečně po pár dnech zuby vypadli úplně.Ještě předtím jsem ovšem stačila udělat rentgen abych měla potvrzení,že pes byl plnochrupý.

Petra
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2005 13:39
- Nahlásit

mému se to taky stalo, v Pardubocí p. Vančata-psí zubař mu ho obrousila, zablomboval a měl to až do smrti. Byl to špičák a stálo to necelých 500,- Kč. Což mě mile překvapilo.

ernestýna
# Zasláno: 24 Říj 2005 13:47
- Nahlásit

Děkuji za Vaše reakce, docela jste mě uklidnili, na veterinu zajdu, snad to dobře dopadne.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání