Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zkušenosti s EnteroZoo.eu , na průjem a jiné zažívací potíže
Autor Zpráva
suzikju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 12:55
- Nahlásit

Nehorší věc, když můj Rexík chytí průjem a mě pak straší ve snech co mě ráno čeká 😱.
Máte někdo zkušenosti s EnteroZoo.eu ?

Kamrád mě nedávno dal jeden sáček a ten zapůsobil instantně, teď přemýšlím, že koupím rovnou celé balení abych měl v budoucnu klid 🤔

[imgs]https://imgur.com/a/rb1OzQk[/imgs]

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 17:02
- Nahlásit

suzikju
za mě zkušenost dobrá, jak se psem, tak s člověkem. Mám balení v lednici.

HaZa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2018 19:49
- Nahlásit

super vynález, stále mám 1 v zásobě ;)

Walda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2018 14:50
- Nahlásit

suzikju

Zkušenost taky dobrá, mám v zásobě.
Jen doporučuju balení v tubě, ne porcované v sáčkách. V sáčku toho vždycky fůra zbyde a je to napůl k ničemu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2018 18:17
- Nahlásit

muzou to i lidi?

Neumi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2018 09:39
- Nahlásit

určitě ano
espumisan má stejnou účinnou látku

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2018 13:28
- Nahlásit

cernej caj
muzou to i lidi?
Já jsem si to vzala, v dávce pro dva ovčáky )))))))))))

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 00:57
- Nahlásit

Gerda

vzala, v dávce pro dva ovčáky

A co? Narostly ti vocasy?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 13:01
- Nahlásit

dik

worick
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2018 15:38
- Nahlásit

cernej caj - lidi to můžou, má to naprosto stejné složení. Jen doporučuju koupit lidský, protože jako u všeho, je to levnější než vet přípravky Pokud to chceš jednorázově, můžeš užrat psu

Fousisko
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2018 15:39
- Nahlásit

Já to doposud neznala. Kdo s tím už máte zkušenosti, má to nějaký efekt jako podpůrná léčba i při takových těch "psích chřipkách", co teď po Praze řádí? (krvavé průjmy, zvracení...)
Kamarádka to teď řešila s jezevčíkem...málem jí umřel, než zabrala léčba...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2018 20:12
- Nahlásit

Kámoška to dávala psu, který zvracel a průjmoval z toho, když olizoval po háravkách. Tomu to prý pomáhalo výborně.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2018 14:06
- Nahlásit

worick

díky, možná se vyplatí mít takovou věc preventivně doma...

Bohy
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2018 11:03
- Nahlásit

ahoj, já teď také váhám, kámoška mi to doporučila a po vašich ohlasech si asi taky koupím pár do zásob

Janina25
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2018 14:55
- Nahlásit

Zdravím můj pes má občas také průjem, přitom stravu á pořád stejnou, myslíte, že by to mohlo být i stářím, že už mu tak nefungují střeva?

Fousisko
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2018 14:04
- Nahlásit

Janina25

A kolik pejsovi je? Pokud už je opravdu starší, může být, že už mu to tak dobře netráví...Opotřebení jater, ledvin, slezina, slinivka....Pokud by byly průjmy častější i po stravě, která dříve nepůsobila potíže, doporučuji určitě navštívit veterináře, nechat psa vyšetřit....především játra...
Radši dřív, než pozdě....vím co říkám, předchozí pes mi zemřel na rakovinu jater...šlo to strašně rychle...Během 14 dní byl pryč a to do té doby byl v pohodě...občas měl průjem, ale dieta to vždy spravila, neznepokojovala jsem se...pak najednou bum a už nepomohla ani dieta, takže podrobné vyšetření..... výsledek játra děravá jako ementál....Už se nedalo dělat nic.

Tím samozřejmě nechci říci, že to je případ i Vašeho psa, jen se snažím říci, že je lepší jít jednou k vetovi zbytečně, než když už je pozdě.

magdah1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2020 16:07
- Nahlásit

Mám velmi dobré zkušenosti s EnteroZoo. Osvědčil se nám nejenom při střevních potížích, ale i při kožních. Mám
stále doma jak mastičku, tak i sáčky. Sáčky nosíme s sebou i na výlety, aby bylo vždy po ruce.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání