| Autor |
Zpráva |
konka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:18
- Nahlásit
Dobrý den,
mám fenku měsíc po odstranění zhoubnèho nádoru.Fenka brala 10 dní atb.Dávám jí imunobran a artemisinin.Od čtvrtka má fenka teplotu 39,7.Včera večer klesla na 39,3 a dnes ráno opět 39,7.Může to souviset s nasazenými doplňky případně bojem těla s rakovinou nebo mám plašit a letět na pohotovost?Děkuji za rady
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 15:24
- Nahlásit
Při teplotě zvýšené ani ne o jeden stupeň bych na pohotovost tedy neletěla. Důležité je, jak se psice projevuje - hyperventiluje, má prokrvené sliznice, sliní.....?
|
konka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 15:53
- Nahlásit
Sliznice má ráno rűžové a během dne blednou,ale to souvisí s operací.Brali jí slezinu a v době operace měla červené krvinky na minimu.Takže dle veterinářky bude jejich obnova a anèmie dlouhodobější.
|
konka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 16:02
- Nahlásit
Jinak zrychleně dýchá při pohybu,v klidu dýchá normálně.K pití i jídlu jí musíme nutit,ale kravinky typu pamlsek,salám,bábovku zbodne s chutí.S pohybem se taky nepřetrhne,vyčůrá se na zahradě a domů,ale na procházku se těší,štěká u vrat.Ale je vidět,že je hodně slabá.Štve mě,že jsem nejela včera na vet,doufala jsem,že to bude ok,když uż to tak hezky kleslo 😕
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2017 16:50
- Nahlásit
Já osobně nedám dopustit na čínské přírodní léky.
|
samuel34
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2018 17:10
- Nahlásit
já má dobré zkušenosti s fénixovými slzami u psů.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2018 23:12
- Nahlásit
Nejlepší je sehnat si čínský Cordyceps, odstraní problémy.
|