| Autor |
Zpráva |
Kočička
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2017 18:43
- Nahlásit
Ahoj, dnes našemu skoro pětiletému pejskovi otekla polovina tváře. Zároveň byl nervózní, kňučel, drbal se. Na veterině odpoledne dostal injekci Dithiadenu, zklidnil se, od té doby více méně jen spí. Otok ale nezmizel, je lokalizovaný v horním pysku, poměrně velký, tuhý na dotek bolestivý. Zároveň pozorujeme poslední dny zápach z tlamičky, nevím, zda to může souviset. Prosím zda někoho napadá co by to mohlo být a jak by měl vet postupovat, nevím, zda je postup ideální a samozřejmě se moc bojím, aby to nebylo něco vážného. Díky. Žere, mazlí se, teď je úplně oblblej asi z té injekce, takže sotva leze...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2017 19:02
- Nahlásit
Kočička
a nemuze mit neco se zubem?
|
Kočička
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2017 19:28
- Nahlásit
Vet se díval, tak to by snad viděl?... Já fakt nevím, děsím se nějakého nádoru nebo tak. Jeden by řekl alergie na bodnutí, ale čím teď asi v zimě...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2017 19:57
- Nahlásit
No zápach z tlamy a otok by mohl být zánět dásně nebo něco vraženého někde v tlamě a následný zánět. Asi by to chtělo psa uspat a pořádně tu tlamu prohlídnout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2017 07:43
- Nahlásit
Maya
jo, prave ten zapach z tlamy + otok bych taky videla ze neco s tlamou, pravda zanet nebo neco v ni urco taky krom toho zubu...
|
archie
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2017 15:00
- Nahlásit
Nemůže to být zánět slinné žlázy? My ho měli, ale měli jsme stěstí, že to veterinář hned poznal, protože mě taky napadaly různé věci, ale tohle ne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2017 19:10
- Nahlásit
archie
No to měl můj pes a dost se dusil a rozhodně to nesmrdělo.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2017 09:13
- Nahlásit
Hm, my se teda nedusili, měl oteklou půlku papulky, a docela mu z ní smrdělo. Ale asi je to případ od případu, nechci se přít. Když mu zmáčknul to místo, tak z toho tekl hnis, a i když to bylo hnusný, a říkal, že je to dost bolestivý onemocnění, tak mě se hodně ulevilo, že to není nic horšího.
|