| Autor |
Zpráva |
DulceKaca
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2016 14:29
- Nahlásit
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s chemoterapii. Mam sestileteho krizence, pred dvema mesici jsme mu nasli bulku na ocase[zhoubny nador], nechali jsme ji odstranit, bohuzel do mesice se objevila znova, proto jsme se rozhodli pro amputaci ocasu, jenze ve stejne dobe se objevil dalsi nador na hrudniku, ktery jsme spolu s ocasem nechali odstranit. je to mesic a nador na hrudniku je zpet. bohuzel uz si nevim rady. byla nam nabidnuta chemoterapie, ale nechci, aby za kazdou cenu trpel. prosim o Vase rady. dekuji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2016 14:57
- Nahlásit
Muj pes mel neco podobneho, po prostudovani prognoz jak se tyto nadory casto vraci a porade s vetem jsem se rozhodla ho netrapit operacema, od objeveni prvniho nadoru na hrudi zil stastne a spokojene cca rok
chemoterapie co vim u nektereho psa pomuze u jineho ne a jak by to bylo u vaseho nikdo nerekne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2016 19:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
je tu nekde tema, kde o tom je vic infa -
v tomhle vlakne mrkni
|
maja68
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2016 14:25
- Nahlásit
Moje kamrádka má labradora - 7 let, v červenci mu zjistili nádor v kostech, konkrétně v zadní noze. Dali mu měsíc života, začala ho cpát vitaminama, změnila stravu, a začala chodit na chemo...Pejsek je tady pořád s námi a diagnóza se nehorší. ale je to jen otázka času. Pejsek vypadá, že mu po chemo nic není, ale nemluví, tak těžko říct... Hodně štěstí
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2016 12:45
- Nahlásit
Naše fena NO měla malý nádor na lymfatických žlázách, chemo nesnášela, tak jsme přešli na čínskou kůru a nádorek zmizel.
Je ta kůra kompletně jen přírodní.
|