Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Stěně a boule na temeni
Autor Zpráva
Dominowar
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 22:31
- Nahlásit

Dobrý den.. Chtěl jsem se zeptat.. Máme doma 6 měsíční stěně vlčáka a jednou řádil jako pominutej s dcerkou a najednou kňuceni.. Chvilku ležel a knucel a pak vse nylo v pořádku a dneska druhý den ma výraznou měkkou bouli ze zadu na hlavě.. Když se toho dotknu knuci.. Myslíte ze máme zajet na veterinu nebo to neni nic hrozného nebo nebezpečného pro pejska.. ?? Dekuji

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2016 12:18
- Nahlásit

Dominowar
Jeli byste s dcerou, kdyby jí bylo to samý? Jestli jo, tak jeďte i se štěnětem.
Já bych prcka vzala ještě až přejdou bolesti a otok na dornovku, ať se mu porovná páteř, ale to už je zas moje "úchylka"

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2016 13:41
- Nahlásit

birma
s timhle pristupem bys byla s ditetem vic u doktora nez na piskovisti

Doninowar
pokud se stene jevi ok hraje si a zere tak bych to nechala byt stejne jako u deti
samo par dni ho sledovat a kontrolovat

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2016 14:51
- Nahlásit

Maya
s timhle pristupem bys byla s ditetem vic u doktora nez na piskovisti
to nevim Netvrdila jsem, že s dítětem bych šla Psa nevidím, takže jak bych něco takovýho mohla napsat? Píšu jen, že kdyby se mi to zdálo tak vážné, že bych se stejnou věcí šla s dítětem, tak bych šla i se štěnětem
A pokud to bylo na dornovku, tak vzhledem k tomu, že brávám psa 2-3 x ročně na preventivku, tak to tak prostě mám, ale jak jsem psala, je to moje úchylka ;)

Dominowar
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2016 21:46
- Nahlásit

Dobrá tak tedy počkáme.. Budu ho sledovat ... Naštěstí žere krásně, a hraje si také..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání