Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pes v noci nahlas dýchá (chrápe), počůrává se, ztratil hlas.
Autor Zpráva
Crixus2204
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 11:56
- Nahlásit

Zdravím všechny.
Máme fenu Australského ovčáka, kterou už měsíc trápí ztráta hlasu a hlasité dýchání (chrápání). Poslední dobou se navíc přidalo i počůrávání (Nejspíše jakoby nedokázala udržet v sobě moč - samovolné vyměšování?) a to ikdyž je vzhůru a jdu s ní vyvenčit. Setkal se s tímto už někdo? Moc bych byl rád za každou radu. Děkuju moc.
Jinak - U veterináře již byla, žádné zvláštní vyšetření, dostala léky. Výsledkem bylo malé zlepšení, ale vše se zanedlouho zase vrátilo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:51
- Nahlásit

Crixus2204
Jak je stará?

Crixus2204
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:45
- Nahlásit

V březnu měla 8 let.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Crixus2204
V březnu měla 8 let.
ono to může být xy jiných věcí ale třeba jsou to už částečný projevy stáří , proto jsem se ptala na ten věk. Moje feňule bude mít skoro 11 a taky už prostě nespí potichu ale občas chrápe jako dřevorubec....
A nebo to muže být shoda okolností..podobné jsem řešila nedávno. Jak bylo horko přes léto chodili jsme k potoku, feňule lezla do vody a chladila se a dělalo jí to strašně dobře. Jeeenže...to byla tůňka lesního potoku a ta voda byla celkem ledová, dřív to nikdy nevadilo, ale...jak je starší tak se nachladila a první věc byla že jí začalo hodně téct z očí, pak jsem si všimla že kýchá a spolu s tím jsem přišla na to že neudrží ani tu moč (a že ona je nějaký držák a přečistotná) takže jsem jistila že se nastydla a měla k tomu ještě zánět močáku...
čím jsou starší tím jsou choulostivější a to co dřív problém nebyl může najednou nečekaně problém být...
píšu nedávnou vlastní zkušenost aby jste mohli popátrat v paměti jestli třeba není taky nastydlá...? tomu by totiž asi odpovídala i ta ztráta hlasu...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání