PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2016 13:28
- Nahlásit
zbrnd
Castecny reseni muze byt v dobe nejvetsiho vyskytu co mozna nejvice vyhybati se mistum, kde je klistat nejvice.
hele - to bychom se ven moc nepodívali. neb vzhledem k oteplování jsou ty mrchy připravený furt. Navíc třeba u nás vzhledem k plemenné příslušnosti a aktivitě psů jest poměrně nutností pobyt venku opravdu v přírodě. A jsme tam každý den. A navíc kam teda jít, když už i ve městech v parcích si sedneš a heleee, hned máš na sobě tři klíšťata.
Bohužel já jsem jiný řešení než chemii-kde si laicky myslím, že ten obojek by mohl být nejmenší zlo - nenašla. Sebe ani partnera ničím neopatřuju, protože poměrně těsnýmkontaktem se psy, jsme těmi obojky evidentně chráněni taky. Abych trochu eliminovala chemii, děláme to tak, že máme jeden obojek a ten psům nasazujeme nastřídačku- tedy týden jeden, týden druhý, aby byla trošku pauza. FUnguje to. Plus to, že obojek nemáme na jednu sezónu, funguje klidně i tři roky.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2016 23:43
- Nahlásit
PetraK
hele - to bychom se ven moc nepodívali. neb vzhledem k oteplování jsou ty mrchy připravený furt.
no to je otazka priorit a konkretni situace...o tom se proste neda diskutovat v obecne rovine a v te konkretni nehodlam hodnotit Tvou situaci kterou znam dosti povrchne
Navíc třeba u nás vzhledem k plemenné příslušnosti a aktivitě psů jest poměrně nutností pobyt venku opravdu v přírodě. A jsme tam každý den. A navíc kam teda jít, když už i ve městech v parcích si sedneš a heleee, hned máš na sobě tři klíšťata.
Pohyb je prirozeny pro zive tvory obecne. A plemenna prislusnost rozhodne neni nic, co by znemoznovalo psu sedet pul roku doma v kuse na pjerdeli. Pes stejne jako clovek stejne jako tygr si dost zvykne...na ledacos...
A navíc kam teda jít, když už i ve městech v parcích si sedneš a heleee, hned máš na sobě tři klíšťata.
ja jsem s tim nikdy problem nemel...talze opet to nejde zobecnovat
FUnguje to
Dyk ja vim, huš jsem Ti to i parkrat vysvětloval...jasny funguje to...hele a my mame zas funguje modleni ... sice uz zapomnela presny zneni, ale neva pnbů má porozumeni a tak ji to furt funguje...hehe
|