Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Můj pes kadí a neví o tom
Autor Zpráva
pejsánek421
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 20:45
- Nahlásit

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám 10 roční fenku a asi před měsícem nám začala "bobkovat" po bytě. Jednou dokonce spala a kakala. Neví o tom. Byli jsme u veterináře, dala nám prášky, ale ty dobrala a změna žádná. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děkuju mockrát

corgi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2016 21:27
- Nahlásit

To bude bohužel vyžadovat velmi dobrého veterináře, nepíšete, jaké "prášky" fenka brala, ale obávám se, že fekální inkontinenci tabletky nespraví. Zapřemýšlejte, jestli první "nehodě" nepředcházel nějaký úraz - nespadla na zadek, pánev atd. Většinou totiž jde o problém nervů, které ovládají řitní svěrač...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 11:16
- Nahlásit

Můj pes má 20 let a stává se mu něco podobného při nebo po jídle. Řeším to jen tím, že ho před jídlem dám ven a po jídle taky. Druhý pes měl období, kdy to dělal podobně. Dávala jsem ho hned po jídle ven. Ale najednou to zase přešlo, už se mu ta "nehoda" dlouho nestala, i když už nejsem tak ostražitá a pustím ho po jídle později nebo vůbec ne. Po pravdě ale taky nevím, oč by mohlo jít. Svádím to na stáří. Úraz neměl ani jeden. Tak pokud bude někdo mít nějaké zkušenosti, ráda si je přečtu.

kristyna dvorakova
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 14:46
- Nahlásit

pejsánek421 máme doma s naší 10letou fenkou úplně stejný problém. Vždy to udělá třeba pres noc jenom malý bobek, někdy i když vedle ní sedím. Taky vůbec nevíme co s ní. Doktorka nám dala něco na střeva, celý týden to bylo v pohodě až zase včera to udělala a vážně už nevíme jestli je to stařím, psychikou protože ona je takový divný pes, nebo neco s tím svěračem... Když byjste už věděli nebo já, tak sem něco prosím napište nebo napíšu klidně já, kdybych věděla

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 14:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Můj pes má 20 let
hele to sis popletla psa s pritelem ne?

pejsánek421
ja bych to neresil, proste bych to delal stejne ... na co furt nejaky ohledy?

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 15:57
- Nahlásit

pejsánek421

Vlčáčková

kristyna dvorakova

Ježiš, dámy, mně už asi odchází mozek. Já v tom původním příspěvku četla 10měsíční fenku, ne 10letou. Proto mě napadl úraz atd. Bože, už neumím číst.
U seniora je to samozřejmě něco jiného, stejně jako se můžou starému psu zamotat nohy, můžou "povolit" i nervy svěrače. Dají se dát léky na zpomalení činnosti střev, na zahuštění stolice, ale to neřeší příčinu. Ta zůstává v nervech, tedy může jít o nějakou blokádu v oblasti páteře, pánve, nebo prostě jen "stáří". Však my to taky dotáhnem na nošení plen, pokud se dožijeme požehnaného věku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 16:00
- Nahlásit

corgi
asi odchází mozek.

............. takže už teda asi začít střádat ty plíny????

kristyna dvorakova
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 17:12
- Nahlásit

no my to taky vidime pomalu na ty pliny

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:34
- Nahlásit

PetraK
začít střádat ty plíny
Už jsem hodila do prasátka, pro jistotu........

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2016 21:38
- Nahlásit

corgi
Už jsem hodila do prasátka, pro jistotu........

to chápu, jeden nikdá neví, kdy to přijde

kolegyně dneska pravila: "Já jsem o víkendu neudržela...." zamyslela se, tím pádem odmlčela a dostala se do potíží, protože my ostatní jsme do dopověděli za ní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2016 18:34
- Nahlásit

no my to taky vidime pomalu na ty pliny
Tak v určitém věku, jak člověk zakašle, tak už je taky kolikrát potřeba rychle běžet určitým směrem. :-D

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání