Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Epileptický záchvat ???
Autor Zpráva
Aný77
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2015 20:23
- Nahlásit

Dobrý den,
Včera jsem šla s mým ročník křížencem byl tak 2 metry ode mně a čuchal si po zemi najednou narovnal prudce hlavu a začala mu téct pěna od huby tak jsem se chtěla podívat jestli v tý puse něco nemá ale měl uplně stisknutý zuby a jakoby náznak kousnutí ale nikdy si na mě nic nedovolil ani mě nechtěl kousnout... tak 5 minut odfrkával a pak pěna přestala týct a šel normálně dál.. jinak nikdy se nic podobnýho nestalo jen v když spí tak sebou často škube... Neviděla jsem jestli ho něco nepíchlo co bylo na zemi nebo neolízl žábu ale toho bych si snad všimla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 14:03
- Nahlásit

Aný77
lčuchal si po zemi najednou narovnal prudce hlavu a začala mu téct pěna od huby tak jsem se chtěla podívat jestli v tý puse něco nemá ale měl uplně stisknutý zuby a jakoby náznak kousnutí ale nikdy si na mě nic nedovolil ani mě nechtěl kousnout... tak 5 minut odfrkával a pak pěna přestala týct a šel normálně dál

připomíná mi to reakci psa na pach háravky. Cvakal taky těma zubama? Pochopitelně těžko soudit takhle zdálky, ale pozorujte ho.

Aný77
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 16:40
- Nahlásit

PetraK
no nevím na háravky nereaguje až tak to vždycky jen líže a pak klape zubama

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 09:27
- Nahlásit

Aný77
vždycky jen líže a pak klape zubama

hm aha, říkala jsem si, že to třeba ještě neznáte - ono to pro neznalého může někdy vypadat divně- náš mlaďas je totál mimo, vypadá jak sjetej a tu hlavu taky někdy jakoby zakloní. Bude to chtít sledovat a pak případně k veterináři.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2015 10:37
- Nahlásit

Aný77
na 99% je to háravka...jak píše PetraK Někdy je to mírnější, jak znáte z dřívějška, někde to vypadá přesně takhle, jak popisujete. Samozřejmě ho pozorujte, ale byla bych klidná

Aný77
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2015 09:24
- Nahlásit

worick , PetraK
ok tak vám moc děkuju

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání