| Autor |
Zpráva |
Lemonek
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2015 12:21 - Změnil/a: Lemonek
- Nahlásit
Prosím o radu.Mám čtyřletého kavalírka.Již půl roku mu ukapávají kapičky krve z penisu.U toho dostal zánět močového měchýře,sleziny a prostaty.Zkažená krev-trombocity 2,takže se nemohl otevřít na vyšetření.Vyměnila se mu krev,která se v zápětí opět zkazila.Pejsek již nechodil a nežral.Po půl ročním lečení antibiotikama(3xdenně-velmi silné, také Ypozane,atd.)močový měchýř,slezina a prostata nyní bez zánětu.Chemicky vykastrován.v současné době tyden bez jakýchkoliv prášku a opět začíná kapat krev.Nechce chodit a jen spí.Antibiotika,co dostával,byly velmi silné,nemůže
brát natrvalo.Byla jsem s ním již na třech různých veterinách a nikdo neví, co s ním.Na sonu,rentgenu nic není.Nemáte někdo zkušenost,radu?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2015 15:57
- Nahlásit
Lemonek
ukapávají kapičky krve z penisu.U toho dostal zánět močového měchýře,sleziny a prostaty
Pořadí bude obrácené - kvůli zánětu prostaty zřejmě kapala krev.
takže se nemohl otevřít na vyšetření
Proč otevřít, na jaké vyšetření? Jaká vyšetření mu tehdy udělali?
Vyměnila se mu krev,která se v zápětí opět zkazila
Jaká byla diagnóza? Co to je "zkazila se krev"? Jak se mu vyměnila - dostával infuze?
Po půl ročním lečení antibiotikama je sice močák v pořádku, ale pes má odrovnaná játra a ledviny
Chemicky vykastrován, aby se ta játra a ledviny dodělaly úplně?
Nechce chodit a jen spí
Vůbec se mu nedivím
Byli jste na nějaké pořádné klinice? Respektive u dobrého diagnostika? Krevní obraz, biochemie, děláno?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2015 20:50 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Vyměnila se mu krev,která se v zápětí opět zkazila
Jaká byla diagnóza? Co to je "zkazila se krev"? Jak se mu vyměnila - dostával infuze?
konecne se zacinam nořit do tajů veterinární medycýni
Respektive u dobrého diagnostika? Krevní obraz, biochemie, děláno?
Ano ano to uz jsem take zazil, pesan vlastne umira a veterynárný tzv. lékař mu navrhne asi padesát vysetreni k tomu naordinuje asi deset preparátu do toho tvrdi ze nejde odhadnout, co psovi vubec je, ale vi presne, ze panecek prisel pozde .. jak typicke pro ceske veterynarstvy a medycynu
|
Nicky
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2015 21:28
- Nahlásit
Akupunktura a podpořit ledviny bylinkama ne chemií.
|