Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Používání ClO2 (oxid chloričitý), jako účinné pomoci pejskům
Autor Zpráva
LsLucki
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2015 10:28
- Nahlásit

Oxid chloričitý je velmi žhavé a diskutované téma. Pomáhá nejen zvířátkům, ale i lidem. Výhodou je vysoká účinnost na jednobuněčné organizmy i uvnitř organizmu, jejich lymfatickém sytému, trávicícm systému i v dýchacích cestách, ale také velmi nízká cena. Pokud budete mít zájem, seznámím vás s touto metodou, která dokáže při správných aplikacích zlikvidovat nejen králičí a včelí mor, ale dokonce koníkům i pejskům velmi znatelně pomáhá při různých formách rakoviny a ostatních těžkých nemocech.

[b][/b]

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2015 22:26
- Nahlásit

Nejen pejskům, pomáhá i kravičkám, že jo?

LsLucki
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:18
- Nahlásit

Ano, všem biologickým systémům. Dokonce když zalejeme slabým roztokem ClO2 kytky, tak rostou jako divé. Máme i zkušenosti, že kočky dávají vodě s ClO2 přednost před čistou vodou, včelky taky. Máme zachráněné králíky před králičím morem...

LsLucki
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 10:24
- Nahlásit

Tady jsem udělal web s nějakými zkušenostmi.
http://uzivamecds.webnode.cz/zkusenosti-uzivatelu- cds2-fotodokumentace/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 14:37
- Nahlásit

Tady uz jsme se na tema CDS/MMS 1-125 bavili vicekrat. Dokonc tu jsou nekde i odkazy na hodne info i na jednu takovou hodne zesiroka pojatou uvahu odbornou o tom, jestli je to neco co spise skodi nebo co spise pomaha .... ta rozvaha ci vlastne skoro studie vypadala dost dobre a i z ni vchazelo, ze pokud negativa jsou, nejspis nejsou zasadni a neni jich mnoho...samozrejme clovek nikdy nevi.
Ja bych nejvetsi problem u techto preparatu v soucasne dobe spatroval v praxi...tedy kde a co presne poridit, jak presne pouzivat ...rotoze jako ve vsech oblastech i v tyhle se internethemzi tucty odborniku, kteri jsou spise jen nadsenci nebo podnikavci .... no a vzhledem k tomu, ze cds/mms neni nikterak ofi podporovane, je tezko se v tom vyznat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 17:51
- Nahlásit

zbrnd
Nejen pejskům, pomáhá i kravičkám, že jo?
ale notak zlato ,nebud ošklivé

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:23
- Nahlásit

davidkova renata
Ninini zlatéčko, kukaj a poslouchaj:
https://youtu.be/puWpAVZ1HN4?t=30m

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:27
- Nahlásit

zbrnd
Ninini zlatéčko, kukaj a poslouchaj:

dobrá zlato,dostals mě .))) no celý to nedám,jem mne zaujala ta věta že pijou mořskou vodu..já myslela ,že to nende.. a vono jo,čéče..sou věci...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:31
- Nahlásit

davidkova renata
proc by nemelo jit pit morskou vodu? pouda tam pan i o pokusu kdy vymenili zviratum krev za morskou vodu a zviratka prezila...ma to jen jeden nedostatek, ta pani prekladatelka mi tam proste jaksi nesedi, mozna umi anglicky, ale nema vseobecny prehled jaksi takze tra nemoci zpusobene nedostakem elektrolytu preklada jako nemoci zpusobene nedostatkem elektronu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:43
- Nahlásit

zbrnd
pouda tam pan i o pokusu kdy vymenili zviratum krev za morskou vodu a zviratka prezila.

šmarjá já to snad skouknu celý!!to de todleto jo?? no pokrok holt nezastavíš..edostakem elektrolytu preklada jako nemoci zpusobene nedostatkem elektronu

ale tak zas kolik lidí si plete erekce s erupcema a každej ví co se myslí

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
marjá já to snad skouknu celý
to nedáš zlato, tolik dovolený už nemáš
!!to de todleto jo?? no pokrok holt nezastavíš
to je zrovna dost starej pokus

le tak zas kolik lidí si plete erekce s erupcema
no u me je to nezamenitelny teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:59
- Nahlásit

zbrnd
to je zrovna dost starej pokus
no já sem značně vopožděná až retardovaná tak je to pro mne novinka
no u me je to nezamenitelny teda

taky píšu lidí..tys Nadbůch neasi přece??

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2015 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
no já sem značně vopožděná až retardovaná tak je to pro mne novinka
neber mi moje tytuli jo?

taky píšu lidí..tys Nadbůch neasi přece??
a jo to je faakt

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání