| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 09:44
- Nahlásit
teď, když jsou všichni u vody si myslím, že nebude od věci sem hodit následující diskuzi na kteoru mě upozornila kamarádka. Ač to zpočátku nevypadá, že by to s koupáním moc souviselo - doporučuju si to projít celé, může se hodit. Nikdy by mě to nenapadlo:
http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2950634/rh odesky-ridgeback-zavodneni-organismu-otoky-vnitrni ch-organu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 09:53
- Nahlásit
PetraK
A proto má Mercinka zakázáno plavat dýl jak pět minut. Fuj. Jednou se mi nalokala vody a vzduchu a byla asi pětkrát taková. Už nikdy víc..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 10:15
- Nahlásit
impact
a taky v plicích?? Mně by ta souvislost ani náhodou nenapadla. a páč si říkám, že asi málo z lidí, tak jsem to sem přehodila. Osypala jsem se, jen jsem to četla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 11:04
- Nahlásit
PetraK
Osypala jsem se, jen jsem to četla.
nevěděla jsem o tom, ale nemůžu říct, že by mě to nějak extrémně děsilo. Rozhodně kvůli tomu nepřestanu pouštět Adama do vody, stejně jako ho nepřestanu brát do lesa, přestože jsem četla o psovi, který se tam nabodl na klacek a málem na to zemřel (viděla jsem i fotky, ten klacek šel prakticky skrz). Prostě veškerá činnost má nějaká rizika a je akorát třeba zvážit jaká je jejich míra (a zrovna tohle asi nebude zas tak časté) a jaký je přínos oné činnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 11:23
- Nahlásit
birma
že by mě to nějak extrémně děsilo.
mě neděsí to, že se to stalo , může stát. Ale to, že když to člověk a hlavně veterinář neví a hlavně ani nezjistí, pes může zcela zbytečně umřít. Rozhodně nejsem ten, kdo by kvůli tomu se psem nešel do vody, či neházel klacky, to neboj.
Tohle jsem vyhodila proto, že kdyby se to někomu dalšímu stalo (jako že se to evidentně stává), tak aby věděl, co po veterináři chtít (když oni to nezjistí), bez tý informace může člověku zbytečně odejít zvíře.
že impact omezuje Mercinu v plavání taky chápu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2015 14:37
- Nahlásit
PetraK
Ale to, že když to člověk a hlavně veterinář neví a hlavně ani nezjistí, pes může zcela zbytečně umří
V tom případě rozprodej psy.
|