Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Mýmu psovi je horko
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 13:25
- Nahlásit

Když jsou venku vedra, mýmu psovi je horko, nelíbí se mu to a nechce se hýbat tolik, jako když mu není horko.

Jenže já chci, aby se hýbal, jsem si snad nekoupil psa, aby se nehýbal, to mě nebaví!!! Co mám dělat?

Nemá třeba rakovinu? Jaký vyšetření potřebuje?

Strašně ho miluji tak mu chci pomoci!

Však víte, pes přítel člověka ...

Neumi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 13:40 - Změnil/a: Neumi
- Nahlásit

Když jsou venku vedra, mýmu psovi je horko. Všechna předešlá vedra měl chuť si hrát a za balónkem plaval a plavala plaval.....Vloni už plavat nechtěl, byl unavený, hůř dýchal, ani s tím žrádlem žádná sláva.....Ale však to je jen vedro, proč bych jako idiot chodila k vetovi....No, vlastně je to fakt, proč bych jako idiot chodila k vetovi,protože většina z nich jsou stejní idioti a místo toho aby vyšetřovali řeknou něco jako no jo,je horko, to je normální.....a když tímhle způsobem nechají onemocnění dojít do stavu, kdy už i totálně blbýmu je jasný, že se něco děje, tak ti psa podruhé zabijou totálně hovadskou diagnózou. Děkuji za těch pár vetů,kteří se tomuto vymykají.

Edit: strašně ho miluju, tak je v podstatě jedno kdy chcípne,o pár let dřív nebo později, tak si pořídím nového,vo co de....

zbrnd
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 13:50 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Ano ano je krásný žít v pohádkách a iluzích, proč si nelhat a přiznat pravdu, vždyť jde jen o psy nebo jen o nás.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 13:54 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Neumi
Děkuji za těch pár vetů,kteří se tomuto vymykají.
Pár jich rozhodně je, možná jsou i tři nebo i více, kdo ví. Jen nějak nechápu, jak poznat, že ten či onen je právě ten, co se vymyká, pokud to budu schopen poznat, nejspíš za nim nebudu muset chodit nebo bych musel mít obrovské množství zkušeností ve smyslu kontaktů s nim ale i ostatními abych mohl v tomto ohledu usuzovat aspoň se slušnou pravděpodobností na správný úsudek.

Když jsou venku vedra, mýmu psovi je horko. Všechna předešlá vedra měl chuť si hrát a za balónkem plaval a plavala plaval.....Vloni už plavat nechtěl, byl unavený, hůř dýchal, ani s tím žrádlem žádná sláva.....Ale však to je jen vedro, proč bych jako idiot chodila k vetovi.
Ještě jsi tam zapomněla přidat, že mu už upadly dvě nohy.

Ale vlastně to neva, že to nepoznám, protože než za ním půjdu zeptám se znalých kynologů na netu, na co by vet měl psa vyšetřit, teď mi to konečně do sebe zapadá a dává celý smysl!

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 15:12
- Nahlásit

Neumi
pěkně

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:27
- Nahlásit

zbrnd
Please nějak mám dojem, že bys to moh vědět Pokud tedy nevidíš neslyšíš nemluvíš u reklamy na Brit - co je to za skladbu/skupinu? Už mi paměť neslouží...asi jsem snědla moc éček. Díky

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:38
- Nahlásit

Terri
ahoj, kterou reklamu myslíš? jdu to zkusit najít

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:40 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

tohle myslíš?
https://www.youtube.com/watch?v=mRCe5L1imxg

The Turtles Happy together

ale to asi nemyslíš ne?

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:41
- Nahlásit

zbrnd
Byla bych ráda, díky.
Hm, nevím jak ji specifikovat, je to teď nejnovější, jak jsou pejsci milováni a zaslouží si pořádné sousto.. Asi na Nově, Primě? Moc nekoukám...zkusím dnes mrknout a popsat blíže.
Píseň je ze 60-70. let.

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:42
- Nahlásit

zbrnd
Boží Díky, nemohla jsem si fakt vzpomenout...děs.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:43
- Nahlásit

Terri
já taky ne, ale jsem šerlok tak jsem to vygůglil

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 18:44 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

zbrnd
šak jsem věděla koho se zeptat

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání