| Autor |
Zpráva |
kenzina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 14:09
- Nahlásit
Dobrý den,
moje 4,5 měsíční štěňátko JRT začalo lízat zeď a činky. Nic jiného ho nebere jen tyto dvě věci. Slyšela jsem, že lízání zdi snad údajně značí málo vápníku. Je to pravda? A co ty činky? To si vůbec nedokážu vyložit co mu chybí.
V případě že mu opravdu něco chybí, jak to doplnit? Granule máme Purina Pro Plan Puppy Original.
Děkuji,
Simona
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 14:42
- Nahlásit
kenzina
Určitě bych jako první změnila stravu, Purina nejsou nic moc granule, tak buď nějaký lepší a nebo syrovou/vařenou stravu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 18:44
- Nahlásit
Zeď = vápník. Činky = železo.
Ne, vážně, taky bych změnila granule - Acana, Orijen, Taste of the Wild, Essentials, Wolfsblut, Earthborn holistic, N&D ...
|
kenzina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 23:29
- Nahlásit
Tak to jsem netušila že ProPlan nejsou vhodná, naopak mi bylo řečeno že to je poměrně dobré krmivo. Je blbé, že mám doma ještě asi 16kg. Nedá se to zatím řešit nějakým doplňkovým krmivem? A pokud ne, které granule by byly nejvhodnější? Nejsem si zcela jistá, podle čeho vybírat, všude něco píší a různí lidé říkají naprosto opačné názory, takže jsem pak zmatená a nevím čím krmit. Toto je moje první štěňátko a opravdu se snažím mu dát to nejlepší, takže budu vděčná za jakoukoliv bližší radu.
Na krmiva od uživatele Impact jsem koukala, ale opravdu netuším co by bylo nejvhodnější
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 23:38
- Nahlásit
kenzina
vsechny granule jsou svinstvo a vyjimka potvrzuje pravidlo
|
kenzina
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 23:57
- Nahlásit
Mno tak jsem na tomto foru narazila na odkaz http://www.psikrmivoradce.cz/
Zjistila jsme jak je na tom Purina ProPlan špatně .. v tuhle chvíli mě zaujalo nejvíce Acana Dog Puppy Small Breed. Snad to bude lepší. Zítra dojedu nějaké menší balení koupit a uvidíme, jestli se vše zlepší.
Kdyby měl kdokoli jakékoli další rady, budu jen ráda (Krom zbrnd)
Děkuji
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 00:00
- Nahlásit
kenzina
jasny hlavne to casto michejte po malejch davkach, pravdepodobnost ze pesan pojde bude o to vetsi a aspon bude mit od princezny klid
(Krom zbrnd)
vono princezna si bude jeste urcovat, kdo na ni muze reagovat jo?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2015 00:06
- Nahlásit
impactMaya
takze svymi uvodnimi vyroky vlastne potvrzujete, ze to, ze neco lize, znamena, ze mu neco chybi ve strave....dobry!!!!!
|