| Autor |
Zpráva |
0052tara
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:49
- Nahlásit
Zdravim, potrebuji poradit. Najde se tady nekdo,kdo ma zkusenosti z rakovinou mlecne zlazy u fen? mam 10ti letou fenku, ma cele bricho plne bouli a ruznych nadoru. neco ji vytika z ceciku sem tak kousne nebo se ozene. Ma nekdo zkusenost,zda se u teto nemoci meni i povaha? je k detem nebezpecna?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 01:10
- Nahlásit
neboli ji neco?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 11:14
- Nahlásit
0052tara
uz vám odpověděl zbrnd akorát z toho nebyl poznat ten sarkasmus...
Povaha...jo, tak ta se sakra mění, když vám břicho rozežírá rakovina Neříkám, aby jste ji dávali operovat - v tomto případě, už by to nemělo smysl, ale bylo by dobré, jí dávat něco od bolesti(tudíž ji vzít na veterinu!) a nebo ji rovnou dát uspat, když koukám, že vám to doteď bylo tak nějak jedno a jen vás zajímá, aby nekousnula. Ano, neměla by jste k ní děti vůbec pouštět, aby ji neotravovaly. Vás měla kousnout už dávno, aby jste se probrala a začala to řešit
|
0052tara
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 13:14
- Nahlásit
No dovolte? To řeším už 3 roky..Ptala jsem se čistě na povahu..Takže dík!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 14:16
- Nahlásit
worick
madamme fy jste ale jojo, to se len tak nevidí totok!
pani 0052tara zna dg, resi to uz tri roky, jen nevi dve uplne zakladni veci...asi ji to nikdo za ty tri roky neprozradil nooo a fubec ta fotazka je napsana tak, ze snad musi bejt hnedle kazdymu jasny, jak ne/reagovat.
A jen tak mimochodem, nevidim zadny duvod, proc by se mela menit povaha. Me kdyz neco boli, taky jsem nevrlej a treba az agresivni, kdyz to boli hodne, ale ze by se mi u toho menila povaha v tomhle ohledu to si fakt nemyslim
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 14:51
- Nahlásit
Já měla jednou gangrénu v zubu a to se mi panečku změnila povaha!!! Nepřála bych vám přijít mi v tu dobu do cesty. A to je oproti neléčené, neoperované, léta trvající rakovině fakt jenom bebíčko...
Přeju fence rychlý konec trápení, protože to vypadá, že ničeho lepšího se nedočká
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 23:19
- Nahlásit
corgi
a v cem se Ti ta povaha zmenila?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:52
- Nahlásit
zbrnd
Byla ze mě střídavá svině
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 14:10
- Nahlásit
corgi
nejak nevim, co si pod tim predstavit..byla jsi napojena na zasuvku a cela ruzova ci jak?
|