| Autor |
Zpráva |
Radus90
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 22:38
- Nahlásit
Zdravim, prosim vas, mam doma Labradora, ma 11 let, odjakziva je navykly na granule, posledni dobou je ale vubec nezere, coz zrovna u nej fakt neni zvykem, je fakt, ze mozna teskni, nasi se rozvedli, mamka se odstehovala a celkove ted na nej nemame moc casu ,pamlsky zere ale granule ne, ani namocene, nemate s tim nekdo zkusenost?Neboli ho treba zuby??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 22:40
- Nahlásit
to my asi nezjistíme, jestli ho bolí nebo nebolí zuby. V tomhle věku bych ho vzala k vetovi, ať ho prohlídne případně udělá krev.
|
Radus90
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 22:49
- Nahlásit
Ja vim, ze vy to nezjistite, hledam noveho veterinare, ten nas dosavadni stoji za prd, je to vul, umi spis uskodit nez pomoct, jenze na to jsme prisli bohuzel pozde...do te doby zatim zjistuju nejake info.Treba mel nekdo podobny problem...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2015 23:01
- Nahlásit
Radus90
Treba mel nekdo podobny problem...
Vzhledem k tomu, že to může mít tisíc různých příčin, tak je dost jedno z jaké příčiny to kdo měl, ne?
Třeba můj pes nežral kvůli háravkám. Moje kočka nežere při akutnim selhání jater...
Pokud někdo měl psa, co přestal žrát, kvůli problému se žaludkem, jak to pomůže s tím, že váš pes nežere třeba kvůli zubům/bolesti/háravkám/blbý náladě... ?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 01:23
- Nahlásit
kupte mu kocku
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 08:54
- Nahlásit
Můj pes přestal žrát granule = srdeční selhání (taky jsme nejdřív řešili zuby, neb venku pamlsky žral...). Nepokašlává?
|
Radus90
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2015 11:25
- Nahlásit
Neumi: Dekuji, konecne nejaka normalni odpoved ...nepokaslava, prave vsechno ostatni zere, i nudle s masem, jen granule proste ne, zadne...i tak diky
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
Radus90
konecne nejaka normalni odpoved
proc chce normalni odpoved bytost, ktera krmi psa zpracovanym odpadem? to je snad normalni chovani?
|