Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Blechy! Jak na ně?
Autor Zpráva
Jackie13
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2014 15:25
- Nahlásit

Dovedla jsem si zanedbanou fenku a je teda hodně zablešená. U veta jsem dostala Neostomozan a pak pipety Effipro- fungují vůbec? Musela jsem ji v tom Neostomozanu vykoupat dvakrát. A i tak jsem jí ještě našla na tlapce skákající blechu. Včera jsem dala všechno vyprat a vytřela Savem a vyluxovala. A teď to chci tady uklidit s tím Neostomozanem. A to mám podlahy a tak vystříkat rozprašovačem, nebo vytřít?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2014 18:20
- Nahlásit

Blechy se na psu likvidují v několika fázích, dle toho jak se vyvíjejí vajíčka. Nám stačil Bolfo pudr aplikovaný 3x vždy s pauzou (nevím přesně kolik týdnů trvá vývoj blechy, ale je to napsaný na návodu).
Pelech apod bych vzala Arpalitem. Běžný Orthosan používaný dle návody by měl taky zabrat.

Jackie13
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2014 19:22
- Nahlásit

No právě že ten Neomostozan likviduje všechny stádia blech, tak by to mělo stačit. A za jak dlouho můžu preventivně tim Neostomozanem je umýt, když mají teď aplikovanou pipetu Effipro?

Jackie13
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2014 19:23
- Nahlásit

A ty přípravky co jste uvedla, bych se bála, aby na to nebyly blechy rezistentní.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2014 19:38
- Nahlásit

Já nevím, píšu co zabralo nám. A jestli něco likviduje všechna stádia... to mi přijde skoro nepravděpodobný že by fungovalo.
Co se týče za jak dlouho použít jiný přípravek, záleží co je to za účinnou látku, obvykle tak 2-3týdny.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání