Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterinář, který jezdí za pacienty domů (okolí Rudná u Prahy)
Autor Zpráva
xjita
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2014 22:21
- Nahlásit

Ahoj,

mám desetiletého pejska, před několika týdny byl operován kvůli nádoru na slezině. Z operace se zotavil celkem dobře, nicméně veterinář našel metastáze na játrech a nádor byl diagnostikován jako zhoubný. Prognóza veterináře byla týdny až měsíce. Po operaci rekonvalescence probíhala velmi dobře a můj optimismus se zvyšoval. V posledních dnech se ale vše celkem prudce otočilo a mě je jasné, že už nám mnoho času nezbývá. Nemohu toho asi již moc udělat, ale až přijde chvíle, kdy uvidím, že nemůže dál, chtěla bych aby mohl zemřít rychle a nejlépe doma. Proto hledám veterináře, který by byl na zavolání ochoten přijet (bydlíme v Úhonicích cca 5 km od Rudné u Prahy). Kdysi jsme měli ve schránce letáček nějaké veterinářky, která se zde v okolí pohybovala a jezdila za pacienty běžně domů, teď však na internetu nemohu nic najít. Znám jen Petru Březinovou, ta je ale celkem dost časově vytížena... Děkuji

birma
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2014 22:33
- Nahlásit

xjita
Já bych se zkusila domluvit s vaším stálým vetem. Znáte ho, on vás a určitě bude ochoten v takovou chvíli dojet. Já takhle volala dost na poslední chvíli a náš vet si kvůli nám i měnil večerní program a hned po konci ordinačních hodin dorazil.
Držte se

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2014 22:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

xjita
chtěla bych aby mohl zemřít rychle a nejlépe doma
jestli to může být drahé, tak jsem právě napsala mamče o kontakt na veterináře, který utrácel Milču (Zbraslav). Doporučuju zeptat se na cenu přes dispečing a kdyby byla vyšší, tak na to upozornit.
Jezdí i v noci a kromě toho nedorozumění s cenou byli velice profesionální
Tady je kontakt
http://pet-medic.webnode.cz/
číslo mají 724 184 840

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2014 22:41
- Nahlásit

xjita

Zkus zavolat do Paprsku URL, Svozil má velice vstřícný přístup a není moc daleko od vás.
Držte se.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání