Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zánět průdušek
Autor Zpráva
Jana Kubinová
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2014 10:55
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat ohledně mého pejska,který má zánět průdušek.Paní doktorka mu předepsala Theoplus 300 a Xiclav 500mg.Bere tyto léky již 3 týdny,ale stále se to nelepší,naopak.Začal zvracet po jídle,je ospalý a stále chraptí.Prosím,dají se použít i nějaké jiné léky,čaje nebo sirup,které se dají volně zakoupit?Moc děkuji za radu.Jana

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2014 11:22
- Nahlásit

Jana Kubinová
stále se to nelepší,naopak
já bych to spíš v první řadě řešila u doktorky změnou ATB (ale z mé strany jsou to jen načtené informace)
A jinak jitrocelovej sirup (tam bych se ale radši poradila s lékárnicí), rakytník a pokud by to pil, tak u nás v rodině nedáme dopustit geniální průduškový čaj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2014 11:43
- Nahlásit

Jana Kubinová

ještě bych zkusila přidat na posílení imunity tinktruru z Echinacei. A já jsem teď , když měli psi psincák - vařila tymiánový čaj, který je na kašel, je protizánětlivý, je to jedna z nejsilnějších antiseptických bylinek. A je v každý sámošce. Zkuila bych to. A kombinovala i s hluchavkou

pitvora
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2014 11:44
- Nahlásit

Jana Kubinová
Já bych hlavně změnila doktorku. Pokud se stav po třech týdnech léčby nelepší a doktorce to není divné, tak bude někde něco špatně...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2014 12:02
- Nahlásit

pitvora

to jsem si říkala původně taky a chtěla to napsat, ale - zase nevíš, jak to celý probíhá

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání