| Autor |
Zpráva |
JančaT
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 05:31
- Nahlásit
Dobrý den. Mám fenku (10 let, 25 kg) asi 3 týdny po operaci pyometry. Bohužel nevyhly se komplikace a stehy se rozpadly tudíž operace podruhé a vstřebatelné byly nahrazeny silonem. K tomu se objevil žaludeční vřed, který naštěstí nepraskl. Dostávala léky na žaludek a ATB do žíly. Od té doby se vyspravila, žrala pila a byla veselá. Poslední 2 dny začala víc pít než obvykle. Jinak vše při starém, takže si nejsem jistá do jaké míry to mám řešit. Vet si s námi užila opravdu hodně tak prosím o radu prvně tady.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
JančaT
ak prosím o radu prvně tady.
no tady poradit nejde i kdyby tu byl veterinář, fenu nevidí. Fena je po dvou vážných zákrocích, nečekala bych a mazala okamžitě k veterináři.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 12:20
- Nahlásit
PetraK
nečekala bych a mazala okamžitě k veterináři.
tak ono mu možná bude stačit zavolat, třeba je to běžný důsledek těch ATB
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 13:38
- Nahlásit
JančaT
měřili jste to, o kolik víc pije?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 13:47
- Nahlásit
JančaT
Může se stát, že se při při zánětu dělohy poškodí i ledviny. To by se dalo zjistit krevním rozborem.
Jestli si vet užil nebo neužil bych opravdu neřešila. Platíte mu za to.
Naopak, pokud je rozumný, tak Vám pak bude mít za zlé, že se to neřešilo dřív ... Takže žádné rozpaky a volat či zajet tam.
|
JančaT
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 19:48
- Nahlásit
měřili jste to, o kolik víc pije?
Pila víc asi o asi 500-750ml.
Naše vet přijede z dovolené až zítra. Byla sem za druhým, kterého tu ještě máme a říkal ať Kikuš ještě sleduji a pokud se to do soboty nevrátí k normálu pojedu za svou vet na krevní testy.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2014 19:55
- Nahlásit
Být to já, nechám vzít krev na ledviny hned. Všechno se vždycky zese.e na víkend a pak jsou problémy dvakrát horší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2014 09:33
- Nahlásit
JančaT
Pila víc asi o asi 500-750ml.
zvážila bych ty krevní testy na ledviny, se svým vetem bych o tom určitě minimálně mluvila a poradila se...
|