| Autor |
Zpráva |
Nikola181
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 12:47
- Nahlásit
Dobrý den mám doma fenu křížence špic ale nevím s čím dále.
Je jí 11 let a dneska ráno začala hodně zvrace,má natekle jedno oko a něco z toho teče kdyzž jsme venku nevníma jak kdyby napul neslyšela. Doma vždy když někdo prišel tak vítala ted ano to ne. Nechce ano nic jist. Jedem sní na večer na veterynu ale mám strach. co by ot mohlo být poradte prosim.
|
Baggie
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:04
- Nahlásit
Jeďte na veterinu. Nebo až si někdo na netu tipne, že měla mrtvici, budete v pohodě??
|
Nikola181
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:22
- Nahlásit
na veterinu jedem. No to asi urcite nebudu
|
Baggie
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 13:40
- Nahlásit
Vidíte. Asi se prostě potřebujete jen nějak uklidnit, protože mít psa v takovým stavu a dostat se na veterinu až večer, tak ten den je delší než celý rok...
Tak vám přeji, ať vám to uteče co nejrychleji...
|
Nikola181
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:20
- Nahlásit
ano to mate pravdu potrebuu se uklidnit :/ a taky to utika pomalu : snad to bude dobry dekuju
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 14:45
- Nahlásit
hele já čekám až do konce září na neurologii, pak měsíce na vyšetření jestli mám nebo nemám RS, člověk si zvykne čekat...
Chápu, že vlastně ta nervozita z krátkého čekání je větší, tak nějak koncetrovanější.
Držím palce, dej vědět jak jste dopadli, snad to bude dobré.
|
Baggie
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2014 16:02
- Nahlásit
Nikola181
Víte, já věřím, že to bude dobré v tom smyslu, že zjistíte, co pejskovi je a jak mu můžete pomoci. Dobré ve smyslu "pejsek je v pořádku" to asi nebude. A tím se, prosím Vás, netrapte! Fenka je starší, takže jde opravdu hlavně o to zjistit, co jí je a jak jí ulevit.
ssshhhhh
Držím ti palce!
|