Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / stav po operacii
Autor Zpráva
gabika1116
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2014 12:21
- Nahlásit

Ahojte, moj pes cikal v nedelu krv, tak v pondelok sme sli k veterinarovi. Zistil mu, ze ma mocove kamene. V stredu mu ich vybrali a pes odvtedy nechodi, neje. Ani poriadne necikal, len z neho sli slabe kvapky krvi. Kazdy den sme po operacii chodili k veterinarovi, ktory nam povedal, ze je to bezne, ze on zacne chodit. Vcera mu robil zasa sono a zistil mu, ze ma krvne zrazeniny a hned mu ich vybral s tym, ze dnes sme mali ist zasa na kontrolu ci sa mu zasa vytvorili. Mal ich zasa, ale vedla mocoveho mechura mal nejaky"utvar" , o ktorom doktor ani nevedel, ze co to moze byt, tak si ho tam nechal na pozorovani. Ked mu vcera vybral tie zrazeniny, tak uz cikal normalne. No zo dna na den vyzera psik horsie a je slabsi. Preto by som sa chcela informovat ci nemate niekto s niecim takymto skusenosti, nakolko neviem uz co s nim a u veterinara stale len platim a vobec mu to nepomaha...

Dakujem za rady.

Baggie
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2014 12:49
- Nahlásit

Gabi, zkušenosti s těmito problémy nemám, ale v takových situacích si myslím, že by bylo nejlepší změnit lékaře.
Logicky mi připadá, že normální to rozhodně není. Psovi by se přeci mělo ulevit a měl by začít být lepší a lepší...

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2014 14:59
- Nahlásit

Baggie
změnit lékaře.
po operaci? To bych se docela na druhou stranu bála.
Logicky mi připadá, že normální to rozhodně není.
No to asi ne, ale na druhou stranu pooperační komplikace mohou nastat u kohokoliv
gabika1116
netuším co udělat ve chvíli, kdy se stav psa nelepší

Baggie
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2014 14:31
- Nahlásit

kachna
Připadá mi, že si její lékař s pooperačními komplikacemi neví rady a dost možná nebyla operace dobře provedená.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání