| Autor |
Zpráva |
lord
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:31
- Nahlásit
Dobrý den ,jsem tu poprvé a chci se zeptat jestli se už někdo setkal s vykašláváním krve u psa? děkuji
|
*sara*.
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 18:45
- Nahlásit
Tak to bych se vůbec nerozmýšlela a hned jela k veterináři. Jak dlouho to trvá?
|
lord
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 19:27
- Nahlásit
*sara*.Omlouvám se že odepisuji až teď,ale musela jsem dodělat ňáký věci na kotci..Došla jsem na to teď,když jsem mu čistila boudu.Jdeme k veterínáři,ale chtěla jsem vědět hlavně co mě čeká.Utratit bych ho nechtěla to by bylo hrozný.
|
*sara*.
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 19:31
- Nahlásit
Nemysli určitě hned na nejhorší.
Nejsem veterinář, ale může to být pravděpodobně něco od srdce. Držím palce a napiš, jak jste dopadli.
|
lord
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 20:11
- Nahlásit
*sara*.
Díky moc za povzbuzení někdy to člověk potřebuje,když to řeknu manželovi tak akorád řekne "a co já s tim" Určitě se ozvu. Zatim se mějte
|
kery
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:46
- Nahlásit
lord
Jak to dopadlo? S vykašláváním krve jsem se setkala zatím jen 1x, a to u 6ti letého dobrmana, který měl nádor na plících, ale u něho bylo víc příznaků, jako např. vysoká teplota, nechutenství, zvracení, skleslost.
|
lord
|
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:06
- Nahlásit
kery Dobrý den,promiňte že píši až teď. Psa jsme nechali utratit a měl rakovinu plic.Byl hubený a moc nežral. Měli jsme pittbula strašně rozmazlenýho a tohle bylo pro mě hrozný dát ho pryč.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2005 17:21
- Nahlásit
to je mi moc líto
|
lord
|
# Zasláno: 18 Říj 2005 18:12
- Nahlásit
KamcaRozhodujeme se jestli si vezmeme ňáké štěně nebo ne.Já nevim ,jo i ne. A manžel by chtěl,ale fakt nevim.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2005 18:35
- Nahlásit
lord
Aj mne je to velmi luto Povedala by som, ze najlepsim lekarom je cas a najlepsi liek je steniatko
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2005 20:04
- Nahlásit
lord:
Záleží, jak to cítíš uvnitř. Pokud se cítíš připravená otevřít své srdce dalšímu tvorečkovi, tak určitě neváhej a štěně si pořiď. Pokud ale víš, že potřebuješ nějaký čas, aby ses vyrovnala se ztrátou a štěně by ti jen otevíralo nezhojené rány, tak ještě chvilku počkej a až budeš připravená, pořiď si dalšího pejska... Držím palce, aby ses rozhodla správně a aby ses co nejrychleji zbavila té bolesti ze ztráty. A přeju hodně štěstí, pokud se rozhodneš pro nové štěňátko
|
lord
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 14:11
- Nahlásit
Kamca
Jsem pořád taková uřvaná ,když se kouknu na zahradu a pes nikde tak toho dalšího pejska si pořídíme až na jaře. A můžete mi někdo poradit v kolika měsících mám štěně dát ven do svojí boudy? Já vím že to sem nepatří,když je to téma o zdraví.Ale předem děkuji moc.
|