Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Greenies
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:07
- Nahlásit

Davali ste uz tento "zazrak" svojim psom? Ake s nim mate skusenosti? Iste je len, ze moj nezuvavec, ktory po vymene zubov kasle na akekolvek okusovanie (okrem prasacieho ucha), ju zlupol bez problemov za par minut.

Evik
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:32
- Nahlásit

a co to je prosím za žužladlo, nejsem v obraze...

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:39 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Evik

Ale taka kost zelena v tvare zubnej kefky, ma mat velmi dobre ucinky na rozpustanie zubneho kamena. Vid www.greenies.cz
Kupila som to tak trocha nasilu, kamarat predavac ;) A doteraz mi nie je jasne, preco to moj pes zozral, lebo po zisteni, co je v tom, by som to ani ja nejedla

evina
# Zasláno: 3 Říj 2005 21:25
- Nahlásit

Pod tíhou reklamy jsem neodolala a taky zkusila.Pes teda sežere všechno ale tohle mu myslím obzvlášť chutnalo.Jen škoda,že mu to okusování vydrželo jen pár vteřinek.Měl jí totiž také hned v sobě.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 21:34
- Nahlásit

evina
a přitom reklama říká, že to vydrží déle než jiné čističe zubů

Evik
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 08:03
- Nahlásit

když čističe zubů, tak takové žužlací a prý čistící kosti jsou taky v obchodě www.hafbezobav.cz Ty kosti jsou z nějaké spešl gumy, která uvolňuje nějaké látky, které rozpouští zubní kámen, už dlouho uvažuju o tom, že to zkusím a už jednou jsem si to objednala, ale napsali mi, že to zrovna nemají, asi je zájem....

Anonymní
# Zasláno: 4 Říj 2005 08:05
- Nahlásit

na tu trochu vlakniny a chlorofylu co tam je, mi prijde, ze je to dost draha legrace, navic pejsa parkrat mlasknul a mel to v sobe! Davam prednost Virbacu (tez dost drahy), ale se zubnim kamenem od te doby problemy opravdu nemame.

Anonymní
# Zasláno: 4 Říj 2005 11:12
- Nahlásit

Taky jsem to koupila. Pes to slupnul jako kteroukoliv jinou dobrotku. Takže dost drahý keks.

Hafina
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:31
- Nahlásit

koupili jsme to na národce v Brně a měla jsem o tom teda lepší představy. Pejsek to zblajznul za pár minutek. přijde mi to jako dost drahej špás. To radši zůstanu u pasty a kartáčku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání