| Autor |
Zpráva |
Petas
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2014 21:51
- Nahlásit
Ahoj,
potřebovala bych poradit jaké přípravky používáte na zubní kámen a žluté zuby? Jestli stačí koupit mořskou řasu kelp...máte zkušenost? nebo třeba tento přípravek: http://www.zoohit.cz/shop/psi/doplnkove_specialni_ krmivo/zuby/prislusenstvo/156621 , funguje?
Dále si myslím, že mému pesanovi dost krvácí dásně od chytání frisbee, stačí mu ho hodit tak 8x a má plno krve v tlamě . Mám mu koupit něco na posílení dásní/zubů? Je něco takového? Bojím se, že až bude starší (dnes je mu rok a 7 měsíců) bude mít díky tomu ještě větší problémy se zuby, nebo se bojím zbytečně?
Prosím poraďte, díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 15:41
- Nahlásit
Petas
jaké přípravky používáte na zubní kámen a žluté zuby?
vystačím se syrovou stravou.
Asi bych fakt zkusila hlavně třeba morkové kosti.
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 17:13
- Nahlásit
Jestli má po pár chyceních frisbee "plno krve v tlamě", tak je to buď hodně blbé frisbee, nebo má nějaký zdravotní problém, který by bylo dobře zkonzultovat s veterinářem.
Na zubní kámen je nejlepší hovězí kloubová kost. Kelpa taky trochu pomáhá, kámen je po ní o něco měkčí, takže jde líp dolů.
|
Petas
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 21:51
- Nahlásit
aňoňouma
na frisbee mám profi talíř, je sice trochu tvrdší, ale myslím, že když je určený i na závody, tak by měl být dobrý
kost zkusím díky
|
Petas
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 21:55
- Nahlásit
aňoňouma
A ještě mě napadlo...vím, že Kelpa obsahuje hodně minerálů, posílí tedy nějak zuby a dásně, nebo je dobrá jen na zubní kámen?
Každopádně to krvácení pořeším s veterinářem...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 22:00
- Nahlásit
Petas
neni možný, že si při chytání přikousne pysk? Určitě to má z dásní?
|
Petas
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2014 22:05
- Nahlásit
birma
je pravda, že se párkrát kousl do jazyka (to měl ale i náprsenku červenou), ale v 90% je to z dásní...
|