Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / dysplazie?? a APTUS APTO-FLEX VET SIRUP??
Autor Zpráva
Teranny
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:52
- Nahlásit

Ahoj,máte prosím někdo zkušenosti s APTUS APTO-FLEX VET SIRUP???Mam 7měsíční fenku NO s PP a začla mi nějak blbnout na přední packy.Dost často mi teď kňučí,když třeba prudce zabrzdí,včera jsem jí to promačkávala a taky mi zakňučela.A když zkončíme na cvičáku,tak mi přijde,že jde dost ztěžka a často si lehá,nejspíš si tím ulevuje nevím....Ale někdy je naprosto v pohodě lítá jak šílená a nejde zastavit Na RTG jsem chtěla až v roce,ale teď nevím.... :-/ Děkuji za radu.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:54
- Nahlásit

Teranny
Nemá smysl experimentovat s doplňky stravy, tohle chce ortopeda.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:58
- Nahlásit

Teranny
Může to být cokoliv od panostitidy přes DLK až k OCD, holt musíte k ortopedovi už teď, pokud už fena kňučí bolestí, tak na to vám stejně žádný chondra nezaberou a teda popravdě nějak nechápu že někomu kňučí pes bolestí a majitel nic??

Teranny
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:17
- Nahlásit

Má to nějakých 14 dní a není pravidlem,že by kňučela pořád!!!Včera mi např.letěla za zajícem snad 2km a doběhla úplně v pohodě,nejspíš by i běžela ještě jednou Samozřejmě u VET jsme byli,ale ten nic nenašel a zeptal se mě jestli nesimuluje třeba!!!No poslala jsem ho do patřičných míst!!!Hledám nového a objednám se nejspíš na ten RTG ať buď zjistíme nebo vyloučíme...A jen jsem chtěla vědět,jestli tím Aptusem nic nezkazím...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:45
- Nahlásit

Teranny
aptusem nic nezkazíš, ale bez diagnozy jsou to zbytečně vyhozený peníze, jinak hlavně si najdi ortopeda a to dobrého, nejlépe akreditovaného na DLK když jde o přední nohy, normální vet ti bude nejspíš k ničemu
a jako sorry, já bych svýho psa nenechala kňučet bolestí dva tejdny ani občas a jako samo že v rauši běhu za zajícem nějakou bolest nevnímá, ale to tě jako nenapadlo, že při potížích s nohama má bejt ten pes v klidu a procházky jen na vodítku??? to bude první co se u veta dozvíš, ono jako nechat psa s nemocnýma nohama lítat za zajícem, to je fakt potěš koště
projeď si tady diskuze nějaká na téma ortopedů už tu byla, tam můžeš získat nějaký tipy

Teranny
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:48
- Nahlásit

Dík za radu,najdu si to a přečtu.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:49
- Nahlásit

Teranny
Za běžným vetem nemá u ortopedického problému absolutně smysl chodit. Doporučuju jít rovnou za ortopedem. A jestli si po námaze na cvičáku lehá a blbě se pohybuje, tak je to určitě potřeba řešit co nejdřív. Aptusem nezkazíš nic, ale ani nečekej, že nějak zázračně pomůže. A rozhodně neodkládej návštěvu ortopeda kvůli tomu, že bys čekala, jestli Aptus třeba nezabere...

Včera mi např.letěla za zajícem snad 2km a doběhla úplně v pohodě,nejspíš by i běžela ještě jednou
Mimo téma, ale nebojíš se, že ti ji někdo zastřelí nebo že vlítne pod auto?

Teranny
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:59 - Změnil/a: Teranny
- Nahlásit

Už nějakého hledám a hned zítra bych chtěla jít.Samozřejmě nebudu čekat na to jestli Aptus zabere nebo né.Normálně za zajícem neutíká,byli jsme na stopě a neměla vodítko a on vylítl ze křoví a ona za ním,nešla odvolat.Jinak je většinou pořád na vodítku.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 11:02
- Nahlásit

Teranny
nebo napiš odkud jsi a určitě ti někdo nějakého dobrého ortopeda poradí

Teranny
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 11:07
- Nahlásit

Vidím to na Brno,jinak jsem z Mikulova...Máte tam s někým zkušenosti???

lamalucni
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 11:23 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

Teranny
V Brně MVDr. Snášil nebo na VFU profesor Nečas
Držím palce!

Teranny
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 11:43
- Nahlásit

Děkuji moc,jdu volat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání