blaba
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2014 10:24
- Nahlásit
Zdravím všechny,
můj pes 6,5 roku byl před téměř 4mi měsíci na operaci, při které mu byla odstraněna slezina (rostoucí útvar na slezině) a byl vykastrován (problémy s prostatou). Na slezině šlo naštěstí o nezhoubný nádor Hemangiom (potvrzeno laboratoří). Žádné metastáze při operaci nebyly nalezeny. Po měsíci a půl byl pes naočkován a následně provedeno odčervení (objevily se škrkavky). Po dvou měsících od operace jsme byli na kontrole krve a byla zjištěna lehká anemie. Před operací byly červené krvinky v normě. Doktorka nevyloučila, že to může souviset s odstraněnou slezinou. Byl nasazen vitamín C a B-komplex. Po dalším měsíci byl proveden nový rozbor a byla potvrzena hemolytická anemie. Prý je tam atypický obraz u erytrocytů. Jaké má nyní hodnoty a jestli došlo ke zhoršení oproti minulým výsledkům zatím nevím. Doktorka si mě pozvala na pondělí, že se spolu domluvíme a chce nasadit Prednison. Mám z toho docela hrůzu. Přece jen je to pěkný driák.
Prosím, nemá někdo podobné zkušenosti? Pes se cítí jinak naprosto v pohodě, žádné příznaky kromě většího padání srsti na něm nepozoruji.
Díky za odpovědi.
|