| Autor |
Zpráva |
Jabiro
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 22:26
- Nahlásit
Můj pes byl minulý týden na operaci nohy, už když jsem si ho vezla domů, tak mu v jednom místě mezi stehy lehce krvácela, postupně to přešlo do vodnaté krve, ale zvyšovalo se množství. Dnes jsme byli na veterině, kde mu dírku mezi stehy prošťourli a vyteklo opravdu hodně vodnaté krve, má tam kapsu, ale nehnisá to. Instrukce jsem dostala pouze takové, že to mám vymačkávat a za týden máme přijít na vytažení stehů. Ale mám obavy, jestli mu za tak krátkou dobu kapsa zmizí a navíc se ještě rána zhojí, aby se po vytažení stehů nerozšklebila, protože momentálně je v tom místě, odkud to teče, otevřená (asi 1-2 mm dírka). I když jsem byla ujištěna, že ne.
Máte prosím někdo zkušenost s takovou komplikací po operaci a jak to celé probíhalo a jak dlouho hojení trvalo? Prosím podělte se o zkušenosti. Moc děkuji.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 10:28
- Nahlásit
Jabiro
zkušenost nemám, ale všechny kapsy jsem vždy vymývala betadinou.
|
cilam
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 12:27
- Nahlásit
Jabiro
nemám sice přesně stejnou zkušenost, ale po vytažení komplet mléčných žláz z fenky taky teklo dost vodnaté krve, tak do toho dostala drén (vy máte dírku), takže vymačkávat, vymačkávat, hojilo se to rychle. (Drén se jí pak povedlo si vyrvat i přes gázu a límec, takže to zahnisalo, ale to už je jiný příběh) A nemyslím si, že by vytahovali stehy za každou cenu, pokud uvidí problém, na který určitě upozorníš, pokud ještě bude. A betadine určitě neuškodí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 17:29
- Nahlásit
Jabiro
zkušenost kamarádky s dogoušem..operace prdlýho kolenního vazu..druhá noha to co popisuješ,instrukce ty samý co dali tobě,časem to vyteklo a vstřebalo se..
|
Jabiro
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 19:39
- Nahlásit
Díky moc, zítra jdeme pro jistotu znovu na kontrolu, zatím z nohy pořád dost teče, tak snad bude vše v pohodě.
|