Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / citlivý vet na euthanasii
Autor Zpráva
rachel
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:24
- Nahlásit

Ještě se zeptám, až přijde ta chvíle... Chtěla bych, aby doktor přijel domů. Náš doktor domů nedojíždí. Znáte nějakého opravdu hodného doktora/doktorku, citlivého, který by toto provedl u nás doma? Jsme z Prahy 10. Děkuji

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:27
- Nahlásit

rachel
k nám přijel velice ochotně domů pan doktor Svobodník z veteriny Svobodník a to si dokonce měnil plány na večer, protože to bylo dost urgentní. Pravda je, že mého psa dlouhodobě léčil, nevím, zda je tak ochotný i pro jiné než své stálé pacienty, ale za zeptání nic nedáte. A milý a citlivý je opravdu hodně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:32
- Nahlásit

rachel
můžeš kontaktovat i Petmedic..zajištují vše včetně odvozu těla a případného zpopelnění a dodání urny..zkušenost naštěstí ne osobní,ale 2 ze sousedství..byli profesionální a fakt citliví

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2013 22:36
- Nahlásit

MVDr.Skácel , před 14 roky mi uspával psa, v sobotu, se psem jsem k němu nechodila, neznala jsem ho, prostě jsem tenkrát obvolávala veterináře, kdo přijede ke mně do bytu, přijel za 20 minut, byl výborný, dá-li se to vůbec v takovou chvíli říct. Teď je myslím na Vinohradech.

Noemi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2013 09:39
- Nahlásit

Mohu doporučit (ne tedy s touto konkrétní situací, ale ohledně přístupu k naší "necestující" kočce) http://www.homevet.cz/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2013 03:55
- Nahlásit

Nic ve zlým, ale vetové euthanasii nedělají stejně jako se nekonají genocídy kuřat či pogromy psů.

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2013 09:07
- Nahlásit

MVDr. Bidlová -Janků, též dojíždí

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání