| Autor |
Zpráva |
rachel
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:24
- Nahlásit
Ještě se zeptám, až přijde ta chvíle... Chtěla bych, aby doktor přijel domů. Náš doktor domů nedojíždí. Znáte nějakého opravdu hodného doktora/doktorku, citlivého, který by toto provedl u nás doma? Jsme z Prahy 10. Děkuji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:27
- Nahlásit
rachel
k nám přijel velice ochotně domů pan doktor Svobodník z veteriny Svobodník a to si dokonce měnil plány na večer, protože to bylo dost urgentní. Pravda je, že mého psa dlouhodobě léčil, nevím, zda je tak ochotný i pro jiné než své stálé pacienty, ale za zeptání nic nedáte. A milý a citlivý je opravdu hodně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 12:32
- Nahlásit
rachel
můžeš kontaktovat i Petmedic..zajištují vše včetně odvozu těla a případného zpopelnění a dodání urny..zkušenost naštěstí ne osobní,ale 2 ze sousedství..byli profesionální a fakt citliví
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2013 22:36
- Nahlásit
MVDr.Skácel , před 14 roky mi uspával psa, v sobotu, se psem jsem k němu nechodila, neznala jsem ho, prostě jsem tenkrát obvolávala veterináře, kdo přijede ke mně do bytu, přijel za 20 minut, byl výborný, dá-li se to vůbec v takovou chvíli říct. Teď je myslím na Vinohradech.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2013 09:39
- Nahlásit
Mohu doporučit (ne tedy s touto konkrétní situací, ale ohledně přístupu k naší "necestující" kočce) http://www.homevet.cz/
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2013 03:55
- Nahlásit
Nic ve zlým, ale vetové euthanasii nedělají stejně jako se nekonají genocídy kuřat či pogromy psů.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2013 09:07
- Nahlásit
MVDr. Bidlová -Janků, též dojíždí
|